Összehasonlító videón az Apex Legends átdolgozott torkolattüzei

Összehasonlító videón az Apex Legends átdolgozott torkolattüzei

Hosszú hónapok óta okozott már problémát a közösségnek a fegyverekből felcsapó túl nagy torkolattűz, a Respawn pedig végre javított rajta.

Mint ahogy minden FPS játékban, úgy az Apex Legendsben is van torkolattűz. Ezen funkció elsősorban vizuális élményt kellene adjon csupán, az Apex esetében viszont kifejezetten sokáig egy hátráltató tényezőnek számított sok fegyver esetében, ugyanis a felcsapó tűz egyszerűen kitakarta a látómezőt. Ez az SMG-k és AR-ek esetében kifejezetten súlyos probléma volt, leginkább pedig az R-99-nél lehetett megtapasztalni.


A legutóbbi frissítés alkalmával néhány fegyvernél korrigálták a problémát a fejlesztők, egy játékos pedig készített egy príma összehasonlító videót.

Muzzleflash-comparison. R-99, Havoc, L-Star, Flatline, R301, Spitfire. Firing Range+Ingame. from r/apexlegends

A legnagyobb különbség természetesen az R-99-nél van, de a Flatline sem elhanyagolható, különösen célzás közben, iron sighttal. A Respawn szakemberei drasztikusan csökkentették a korábban felszálló füstöt, illetve helyenként megigazították a felcsapó lángokat is, e két lépésnek köszönhetően pedig máris sokkal jobb lett a kilátás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te hol tartasz a System Override Collection event ingyenes jutalmainak megszerzésében?

  • 0 %
  • 0 %
  • 18 %
  • 45 %
  • 36 %