Több forrás állítja, hogy eltörlik az E3 2020-at

Több forrás állítja, hogy eltörlik az E3 2020-at

Egyre nagyobb a valószínűsége, hogy nem rendezik meg idén az E3-at.

Hivatalosan még nem jelentette be a rendezvény, de egyre több forrás állítja, hogy biztosan nem lesz idén E3. A világ legnagyobb videójátékos expója 50 000-nél is több látogatót vonz be minden évben, ami mutatja, hogy van igény ezekre az eseményekre. A legfrissebb játékmegjelenések és pletykák itt derülnek ki, sőt néhányan akár ki is próbálhatják a még piacra sem került címeket. Az élő közvetítéseket százezrek követik a legnagyobb streamer platformokon, az exkluzív trailerek percek alatt bejárják a világsajtót. A tavalyi E3 legnagyobb durranása egyértelműen a Cyberpunk 2077 és Keanu Reeves volt, aki "breathtaking" elszólásával elvitte a show-t.

A GameSpot értesülései szerint ilyen pillanatokra idén biztosan nem lesz alkalom, mivel a koronavírus miatti óvintézkedések megpecsételik az E3 2020 sorsát. A játékosok, vendégek, fejlesztők és a rendezvényen dolgozók egészsége minden körülmény között elsőbbséget élvez, ezért az a megoldás tűnik legkézenfekvőbbnek, hogy az egész eventet törlik úgy, ahogy van. A GDC 2020-at már korábban elhalasztották, az SXSW és az Emerald City Comic Cont törölték a naptárból. 

Ha valamilyen okból kifolyólag mégis megtartanák az E3 2020-at, akkor sem lenne teljes a felhozatal. A Sony és a PlayStation biztosan nem teszi majd tiszteletét az arénában, de Geoff Keighly és iam8bit is kihagyja az eseményt.

Magyarországon is hasonló cipőben járnak a rendezvények, ugyanis a tavaszi MondoCon - PC Guru Show-t és az ICL CSGO-t biztosan nem rendezik meg. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted lesz még olyan nagyobb esemény, amit megtartanak?

  • 36 %
  • 50 %
  • 0 %
  • 14 %