A koronavírus miatt online rendezik meg a K&H MNEB döntőit

A koronavírus miatt online rendezik meg a K&H MNEB döntőit

A szervezők a járványveszély miatt az online döntők mellett döntöttek.

Az utóbbi napokban/hetekben folyamatosan érkeztek a hírek arról, hogy egyre-másra mondják vissza a tömegrendezvényeket. Ez persze a gaming eseményeket sem kerüli el, hiszen a múlt héten kiderült, hogy a tavaszi LEC döntő mégsem jön Magyarországra, az IEM Katowice közönség nélkül ment le és az idei E3 is elmarad. Ezek után a HUNESZ is bejelentette, hogy a K&H MNEB játékok döntői sem kerülnek offline eseményre. Ezzel kapcsolatban nemrég kaptunk egy nyilatkozatot a szervezőktől:

Kedves MNEB játékosok, csapatok, rajongók!

Sajnálattal kell közölnünk, hogy a COVID-19 (koronavírus) által okozott, nemzetközi és hazai egészségügyi helyzetre való tekintettel, Magyarország Kormánya 40/2020. (III. 11.) Korm. rendelete nyomán a Magyar E-sport Szövetség elnökségének 2020/E002/1. (03.12.) határozata értelmében, a 100 főnél nagyobb HUNESZ offline események, különös tekintettel a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság és a kapcsolódó társult versenyek élő döntőinek megrendezését felfüggeszti határozatlan időre, azok megrendezését online keretek között valósítja meg.

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság online lebonyolítását a fenti döntés nem érinti, a bajnokság a tervezett menetrend szerint, változatlanul folytatódik. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy offline döntők nélkül is emlékezetessé tegyük mindenki számára a második szezont.

 Megértéseteket köszönjük!

Ez persze nem jelenti azt, hogy megállna a bajnokság. A meccsek folytatódnak tovább és a következő hetekben folyamatosan érkeznek majd a legjobb hazai e-sport összecsapások. Ezzel kapcsolatban kövessétek a híreket és közvetítéseket az Esport1 és a K&H MNEB felületein.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!