Festékcsomagokkal oldaná meg az Apex Legends tokenek problémáját egy játékos

Festékcsomagokkal oldaná meg az Apex Legends tokenek problémáját egy játékos

Sajnos az Apex Legends tokenek még most sem használhatóak fel túl sok mindenre, holott a közösségtől bőven lenne már rá megoldás.

Noha már több mint egyéves az Apex Legends, továbbra is van a valutarendszerében egy olyan probléma, amit nem nagyon tud/akar kezelni a Respawn. A játékban háromféle "pénznemről" beszélhetünk; van a crafting metal, amit ládák dobhatnak nekünk, a segítségükkel pedig bármelyik skint feloldhatjuk, ha eleget gyűjtünk belőle. Van továbbá a Coin, ami a játék tényleges értéket képviselő pénzneme, hiszen ilyet csak igazi pénzért cserébe tudunk venni, illetve van a Legends Token, amit úgy gyűjthetünk, ha játszunk, és szinteket lépünk.

A Legends Token segítségével oldhatjuk fel nem meglepő módon a játék különféle karaktereit, illetve a shopban, hogyha megvan nekünk az adott skin, akkor egyes esetekben vásárolhatunk egy átszínezést a kinézetre.


Ezekből a Tokenekből minden szintlépés után 600-at kapunk, a hősöket 12 ezerért cserébe válthatjuk ki, egy Legendary skinre egy átszínezés pedig 10 500 Tokenbe kerül. Tekintve, hogy a hősökből 6 darabot kell ily módon feloldani, a skinekből pedig csak akkor tudjuk az átszínezést megvenni, ha megvan nekünk az adott skin, a lehetőségek elég korlátozottak. Nemrég a Respawn bevezette, hogy Tokenekért cserébe eltekerhetjük a napi küldetésünket, az első váltás 200 Token, a második 500, a harmadiktól kezdve pedig mindegyik 1000. Eleinte örültek a játékosok ennek a lehetőségnek, de azt a problémát, hogy nagyon sokan több 10 ezer, netán 100 ezer Tokenen ülnek, nem oldotta meg, így egy rajongó, XenotheBoi előállt az alábbi ötlettel:

A Customization Color Pack lényege az lenne, hogy egy karakternek akár háromféle színt is adhassunk, az erre vonatkozó mintákat természetesen Tokenekért, vagy Crafting Metalért cserébe lehetne feloldani. Az ötlet gyorsan nagy népszerűségre tett szert az Apex Legends hivatalos Reddit oldalán, a játékosok igen nagy számmal adtak visszajelzést arról, hogy szeretnék, ha a játék része lenne ez. 

Sokan írták azt is, hogy erre sajnos kis esély van, ugyanis ez az EA-nek és a Respawnnak potenciális profitkiesést jelentene. Benne van a pakliban, viszont ha tényleg meglehetne venni az egész összeállítást 1000 Coinért is, akkor akár még a bevételeik is növekedhetnének vele. Ez már olyan része a kérdésnek, amire nem egyszerű választ találni, lelkes Apex rajongókként viszont bízunk benne, hogy egyszer behoz valamilyen tényleg hatékony felhasználási lehetőséget a Tokenek elköltésére a fejlesztőcsapat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!