Ezeket az ingyenes játékokat pörgesd a kijárási korlátozás alatt!

A kijárási korlátozás alatt is rengeteg ingyenes videójáték vár rátok.

Péntek reggel bejelentette Magyarország Kormánya, hogy kijárási korlátozást vezetnek be március 28-ától egészen két héten keresztül az egész ország területére. A Kormány 71/2020. (III. 27.) kijárási korlátozásról szóló rendeletét már ki is hirdették a Magyar Közlönyben. Ennek a jogszabálynak a legfontosabb részletei az alábbiak.

  • Lakóhelyet csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni
  • Élelmiszerboltok, patikák, piacok és drogériák látogathatók lesznek
  • Nyilvános helyeken másfél méter távolságot kell tartani egymástól
  • Idősebb emberek 9-12 óra között látogathatják az élelmiszerüzleteket, piacokat és gyógyszertárakat. Ebben az időszakban mások nem látogathatják ezeket a helyeket

Alapos indok miatt elhagyható a lakóhely, a pontos leírást a kormányrendeletben találod. Szabálysértési bírság sújtja azokat, akik megfelelő indokolás nélkül mutatkoznak nyilvános helyeken, ezért ne most kerekedj fel, hogy elkapj néhány Pokémont a közelben. Maradj otthon és tényleg csak akkor mozdulj ki, amikor bevásárolni vagy munkába indulsz, továbbá a kormányrendeletben felsorolt egyéb szolgáltatásokat (fodrász, pedikűrös) szeretnéd igénybe venni.

Játszani otthon is lehet!

Természetesen a kijárási korlátozás idején sem áll le az élet, kiváló ingyenes játékok várnak rád PC-re és mobil eszközökre egyaránt.

A World War Z, Figment és Tormentor X Punisher egészen jövő hét csütörtök 17:00-ig ingyenesen elérhető az Epic Games Store-ban, már csak a WWZ megéri önmagában azt a néhány kattintást.

Egész hétvégén ingyenes a Ghost Recon Breakpoint a Ubisoft kínálatában, továbbá a Child of Light, Rabbids Coding! és Might & Magic Chess Royale csak arra vár, hogy a könyvtáradhoz add őket. Cserében egyetlen forintot sem kér tőled a forgalmazó.

A Steam sem akart kimaradni a buliból, vasárnap délutánig a városépítős Cities Skylines próbálható ki ingyen, de ha szeretnéd megvásárolni, akkor se halogasd tovább, hatalmas kedvezménnyel lehet tiéd az alapjáték és az összes kiegészítő. A csapatalapú akciójátékok rajongói az Insurgency: Sandstorm világában merülhetnek el, jövő hét szerdáig nem kell fizetned azért, hogy játssz vele.

Végül jöjjön két kiváló alkotás, amiket a Google Play áruházából húzhatsz be. A Monument Valley 2 és a Lara Croft GO kellemes kikapcsolódást nyújt mobil eszközökön is. Kötelező lecsapni erre a limitált ajánlatra, mivel teljes áron több ezer forintot kérnek el a játékokért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál mobilon játszani?

  • 18 %
  • 9 %
  • 13 %
  • 43 %
  • 18 %
Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.