Ez a support nem kegyelmez - Videón a VALORANT gyógyítója, Sage ügynök

Ez a support nem kegyelmez - Videón a VALORANT gyógyítója, Sage ügynök

Más játékokban általában meg kell védeni a támogató karaktert, na a VALORANT nem ilyen lesz.

Továbbra is pörgeti a Riot Games a hetente publikált videóit, amelyekkel egy picivel mélyebb betekintést kaphatunk a különböző karakterek játékmenetébe. Eddig láthattuk Phoenixet, Vipert, SOVA-t, most pedig Sage-en van a sor.

Sage az egyik első ügynök volt, akit megismerhettünk, hiszen ő már a tavaly novemberi leleplező videóban is elsütött néhány képességet, meg ellőtt néhány fejet. A tegnap este publikált videójában azonban ismét bepillanthattunk a játékmenetébe.

Sage egy pisztolykör során lép akcióba, viszont ettől függetlenül elég sok képességet eldurrant. Láthatjuk mozgásban a gyógyítását, ez ránézésre teljesen úgy működik, mint Zenyatta gyógyítása az Overwatch világában, illetve ez lesz az ő ingyenes képessége is, ugyanis egy 30 másodperces töltési idő került rá a videóban. Most már tudhatjuk azt is, hogy képes beborítani a talajt az egyik képességével, ám az nem derül ki, hogy pontosan mit is csinál ez a képesség. Végül pedig ismét láthattuk a falát is mozgásban.

Sage egyébként Kínát képviseli majd a játékban, és a gyógyításon kívül egy halott csapattárs újraélesztésére is képes, ez lesz az ultimate képessége.

Minden jel arra mutat, hogy a Riot Games ma ad lehetőséget a kiválasztott streamereknek, e-sportolóknak a VALORANT kipróbálására, reméljük, hogy a hétvége folyamán gazdagodhatunk egy-két új információmorzsával.

Neked hogy tetszik Sage?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!