Szünet helyett új csapat: Kővári "Blas" Balázs a Team Secretben folytatja!

A Challenger League egyik legerősebb együttese, amely szerepelt már a Pro Leagueben is, valamint nagyobb versenyeken is remek eredményeket tud felmutatni.

Jó helyre került az egyik legismertebb magyar játékos, Kővári "blas" Balázs, miután leigazolta őt a Team Secret. A csapatnál változás történt, visszalépett a játéktól ugyanis Daniel "Ferral" Rotherham személyes okokra hivatkozva. Az ő utána hagyott űrt viszont azonnal pótolták, de ez nem véletlen, hiszen a héten megkezdődik a Challenger League 11. szezonja, és így mivel ő a Secretnél folytatja lesz magyar rangadó a második ligában, hiszen a Salamander is ott van a mezőnyben. A két fél Twitteren jelentette be az örömteli eseményt, és kiderült, hogy a magyar játékost tárt károkkal várták, valamint egy remekül összevágott és akciódús videóval köszöntötték.

Blas emellett Twitlongeren is megosztotta gondolatait az eseménnyel kapcsolatban. Külön érdekessége a sztorinak, hogy a PENTA elhagyása után szüneten törte a fejét, mivel elvesztette a motivációját és mentálisan kimerült kissé. Azonban tudta azt is, hogy a pihenést követően még nagyobb erővel térhetne vissza. A töprengései közepette azért bepróbálkozott egy csapatnál, de nem érezte magát még készen erre. Majd úgy tűnt egy Pro League gárdához szerződhet, de az átigazolás nem jött végül létre. Azért csak folytatta a játékot, és a tényeket látva nagyon jól döntött. Egy este aztán megkereste őt Leon, hogy mi lenne, ha a Secretben folytatná. Korábban már gyakorolt velük, de most is megörült a lehetőségnek és azonnal igent mondott.

Blas egyébként nagy tapasztalattal rendelkező játékos, megjárta már a Pro League-et, és több DreamHack-et is, illetve részt vett Invitationalon is. A Team Secret a magyar játékossal a fedélzetén a GEKO ellen kezdi meg a szereplését a CL-ben április 3-án.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.