Area F2 néven jelent meg egy R6S mobiljáték másolat

Area F2 néven jelent meg egy R6S mobiljáték másolat

Le sem tagadhatnák a fejlesztők honnan szedték az ötleteket, jobban mondva honnan lopták azokat a saját alkotásukhoz.

Évekkel ezelőtt a Tencent révén már felkerült a netre egy Rainbow Six mobiljáték, de az akkor csak Kínában vált elérhetővé. Ez akkor úgy tűnik nem futott fel eléggé, mert most egy másik fejlesztőcsapat is úgy gondolta, hogy a szivárványosok koncepciójával felfuttathat egy címet mobilon. Valljuk be, hogy sokan szeretnek játszani a telefonjukon, ezért nem légből kapott ötlet ilyenre vetemedni, viszont talán nem ilyen formában képzeli el mindenki szeretett játékát. A korábban bejelentett Elite Squad nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, nem úgy, mint a PUBG Mobile, melyet százmilliónál is többet töltöttek le.

Ezt kihasználva a Qookka Games húzott egy merészet, és szinte egy az egyben lemásolta a Rainbow Six: Sieget, bár néhány dolgot átkereszteltek. Kezdve a nevével, ez a cím ugyanis Area F2 néven jelent meg. Az operátorokat meg felváltották az ügynökök (agent). Egyelőre a játék béta állapotban van, de videós anyag az már bőven van róla az internetnek hála. Ezidáig több, mint 100 ezer letöltést produkált az alkotás.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ügyvédek bevonására szüksége lesz-e a fejlesztőcsapatnak, hiszen totálisan megegyezik a Ubisoft aranytojást tojó tyúkjával, az R6S-el. Arról sem derült ki semmi, hogy a két fél között bármiféle megegyezés született volna egy ilyen játék elkészítéséről. Ez persze egy másik téma, de vajon mit is lehet tudni az Area F2-ről pontosan?

A leírás szerint egy Close Quartes Battle shooter, amely igazából a kisebb területű, közelharci, fegyveres összetűzésekre helyezi a hangsúlyt. Támadók és védekezők csapnak össze egymással, és alapvetően valamivel több, mint 20 ügynök közül lehet választani. Mindegyikük különleges képességgel rendelkezik. Szinte minden fal vagy padló/tető megerősíthető vagy elpusztítható. Hozzácsaptak még némi hangzatos ígéretet is ugyanis a játék reális és változatos pályákat is tartalmaz. Az Area F2 már elérhető Androidra és iOS-re is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbálod a játékot?

  • 38 %
  • 63 %