Egy exploitnak köszönhetően Omen akár teljesen új helyekről is támadhat

Egy exploitnak köszönhetően Omen akár teljesen új helyekről is támadhat

A teleportálós karakterrel lesz még dolga a Riot Games-nek, Sage-dzsel együttműködve képes kitolni a pályák határait.

A VALORANTban a meglepetés ereje mindig perdöntő lehet, sokszor az nyer meg egy 1v1-et, aki előbb lő, ehhez pedig folyamatosan keresik a játékosok az alternatív lehetőségeket, feszegetik a játék határait. Nos, Omen és Sage közösen képesek szó szerint kitolni ezeket a határokat, ugyanis Sage falának segítségével Omen képes kiteleportálni a tényleges pályán kívülre, ahol aztán egyáltalán nem vált pontokról tüzelhet a gyanútlan ellenfelekre.

Az alábbi videó készítői több olyan pontot is megmutatnak, ahol Omen vígan elhagyhatja az alap pályát.

Ez fokozható még azzal, hogy Sage alapból Omen alá teszi a falat, így egy teleportja megmarad arra, hogy visszatérjen a játéktérre.

Nemrég egy magyar streamer, hangy4 is találkozott a jelenséggel, csapattársa használta ki a bug adta előnyöket.

Onnantól kezdve, hogy ennek segítségével megölt egy ellenfelet, simán nevezhető game breaking hibának, ugyanis olyan előnyhöz juttatja a játékosokat, ami nem része az alap játékmenetnek.

Sage falával egyébként nem ez az első nehézség, szintén Omen, vagy akár Jett képes volt alternatív helyekről letartani az ellenfeleket a segítségével.

Az biztos, hogy a Riot Gamesnek kell még dolgoznia a játékon, mire minden olyan hibának a végére érnek, amit a játékosok a closed béta során találnak.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!