8. heti K&H MNEB programfüzet - Minden mérkőzés, menetrend és információ egy helyen

8. heti K&H MNEB programfüzet - Minden mérkőzés, menetrend és információ egy helyen

Ebben a cikkben minden fontos információt megtudhatsz a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság nyolcadik heti programjáról: időpontok, csatornák, a hét mérkőzése, esélylatolgatás és ez még nem minden.

A K&H MNEB LoL bajnoksága véget ért, azonban a többi játékban még nem hirdették ki a szezon győztesét. Kisebb pihenő után ismét felpörögnek az események, ugyanis egyre közelebb a rájátszás. A csapatok és játékosok nem hibázhatnak többet, ha szeretnének a Team Plague LoL-osaihoz csatlakozni, mint az S2 bajnokai!

A játékok saját részeit a cikken belül más és más oldalon belül keresheted fel, de az egyszerűbb navigálás érdekében akár egyetlen kattintással eljuthatsz ahhoz a játékhoz, amit keresel:

Nézd az élő streamet, gyűjtsd az E1 pontokat és váltsd be ezeket értékes ajándékokra az E1 Piacon!

K&H MNEB CS:GO 8-9. meccsnap

Mostantól dupla meccsnappal tér vissza a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság! Az első héten ráadásul pótolni is fogunk, ugyanis legutoljára két küzdelem is elmaradt. 

Szerda:

  • 19:00 - Budapest Five vs Békéscsabai E-sport Egyesület: végeredményben nem számítunk másra, mint ahogy az az odavágó során történt. 
  • 20:00 - KmK vs Genesis: szoros küzdelem alakulhat ki a két pro-mix között, s végső soron az fog dönteni, hogy kik játszottak kevesebbet a VALORANT-tal az elmúlt időszakban.
  • 21:00 - GIWU vs LvL Up: az odavágó során Beegodék elkapták bocoékat Infernón, s könnyen lehet, hogy ezúttal is így lesz, ha a GIWU nem tud a legerősebb felállásával kiállni.

Match of The Week:

  • 22:00 - Salamander vs WiLD: a legutóbbi összecsapás során hussaRék egy meglepetés Vertigo választással próbálták lesokkolni a Salamandert, aminek végül rossz vége lett, legalább a vadak szempontjából. A szalamandrák továbbra is elsöprő erővel bírnak, de ha létezik csapat, amely legalább Bo1-ben megfoghatná őket, akkor az a WiLD.

Csütörtök:

  • 18:00 - KmK vs BEE: okozott már meglepetést a BEE, miért ne tehetnénk meg most is? Egy jó pálya tiltással talán megszorongathatnák a KmK-t, de persze ehhez Tigenééknek is lesz egy-két szava.
  • 19:00 - KmK vs WiLD: miután megfelelően bemelegítettek gejmzilláék, jöhetnek a nagy vadak! Legutóbb ugyan jó nagy verést kapott a KmK, de azóta sok vízt lefolyt a dunán. Ettől függetlenül nagy meglepetés volna, ha végül nem a WiLD vinné el a prímet. 
  • 20:00 - Genesis vs LvL Up: nem volt rossz, amit eddig a LvL Up-tól láttunk, de azért olyan jó sem. Ha a Genesis ellen szorosat játszanak akkor a becsületüket már megvédték. Győzelem esetén pedig határ a csillagos ég!
  • 21:00 - BEE vs Salamander: tudjuk hogyan ér véget Dávid és Góliát küzdelme a mesékben. Na, ez pedig a valóság, nem kell részletezni. Vérengzés lesz!
  • 22:00 - GIWU vs Budapest Five: habár a bocoéknak még csak egy győzelmet sikert bezsebelni, azért tudjuk, hogy ennél sokkal több van bennük. A Budapest Five pedig láthatóan jóval gyengébben teljesít honfitársai ellen.

Esport1 pontokért a szerdai meccseket itt, a csütörtöki küzdelmeket pedig itt tudjátok majd nézni! Látogassátok meg piacunkat is, hogy beválthassátok a már meglévő pontjaitokat!

K&H MNEB PUBG 7. forduló

Hosszú, közel egy hónapos szünet után a K&H MNEB PUBG járata ismét a magasba emelkedik, hogy kidobja a zárt fordulóba bejutó legjobb 16 csapatot Erangelen, Miramaron és Sanhokon. Aki esetleg nem emlékezne már a hatodik fordulóra, az mindenképp elevenítse fel a történteket ITT, parádés pillanatoknak lehetettünk a szemtanúi. Pontok terén a Budapest Five masszív előnyre tett szert, jelenleg majdnem 80 ponttal vezetnek a második helyezett Genesis Gaming előtt, ami akkora előny, hogy akár még azt is megengedhetik maguknak, hogy egy zárt fordulóba nem jutnak be.

Viszont nem a 7. forduló lesz az, ahol a BP5 eljátssza a lehetőségét, ugyanis most is ott vannak a résztvevők között, a Genesis Gaming viszont nem került be, így az iTHR abszolút jó esélyekkel pályázik a második helyre.

De hol és mikor lesz adás?

A K&H MNEB PUBG 7. zárt fordulója május 8-án, pénteken 18:30-kor veszi kezdetét az Esport1TV csatornán! Érdemes bekészülni popcornnal, az alábbi csapatok küzdelmeit kísérhetjük majd figyelemmel.

K&H MNEB R6S 9. forduló

A Salamander és a WiLD tulajdonképpen gond nélkül vette a szünet utáni első akadályt, könnyed győzelmükkel és a Budapest Five botlásával elhúztak a mezőnytől. Utóbbi ötös ellen a Team Plague bizonyult jobbnak, és bár az első félidő nagyon szoros volt Coastline-on, végül a PLG zsinórban öt kört hozva a szezonban eddigi legfontosabb 3 pontját szerezte. A LvL Up szintén remekül kezdett, viszont hiába a 4 hozott kör, nem bírták végig szusszal, a Volgare pedig bedarálta őket. Így fest a tabella a 8. forduló után:

A következő játéknapon pedig a legnagyobb rangadóval folytatódik a K&H MNEB R6S második szezonja, de ezen kívül is csupa olyan párosítás látható, melyen akár a meglepetés csapat is elviheti a 3 pontot.

A Salamander és a WiLD már az első meccsén is egy szenzációs döntetlent produkált. A vadak azóta ugyan kétszer még botlottak - egy vereség és egy döntetlen -, mégis esélyesei lehetnek szombaton a párharcnak. Valószínűleg nagyon felszívják majd magukat, hiszen a két csapat között presztízs kérdés is a győzelem. Megnehezíti a dolgukat viszont, hogy a Salának véget ért a CL, így teljes egészében a magyar bajnokságra tudnak koncentrálni, és alighanem továbbra is az a céljuk, hogy veretlenül zárják az alapszakaszt. Abszolút 6 pontos mérkőzés, és egy újabb döntetlen is benne van a levegőben. A kérdés már csak az, hogy lesz a WiLD-nak ellenszere DogeFather clutch megoldásaira vagy a kapitány újfent kibabrál a pirosakkal.

A Team Plague jó formában várja a 9. fordulót, hiszen az előző győzelmükkel a virtuális dobogó közelébe kerültek, és mivel komoly ellenfelet sikerült megverniük, morálisan is nagyon megerősödtek. A korábbi remek teljesítményt mutató Illés Akadémia Spirit komoly leckét kapott a vadaktól, de nekik nem is ellenük kell bizonyítaniuk. Az előző meccsükön viszont a PLG nagy aránnyal tudott nyerni, viszont azóta az IAS sokat erősödött, bár az erőviszonyokat elnézve egy szorosabb meccs is összejöhet, de meglepő lenne, ha a végén nem a PLG kerülne ki győztesen a csatából.

Két pont választja el egymástól a Volgare-t és a Nevermore Gaminget. Az előbbi csapat vezet, de ez az előny gyorsan elolvadhat. Mindkét együttes háromszor nyert eddig, viszont a Volgarenak kiélezett, fontos helyzetekben is sikerült jobban odatennie magát, így egy fokkal talán most is több esélyük van a 3 pont megszerzésére. Egy dolog viszont mindenképp az NmG mellett szól, egyszer ugyanis már moresre tanították ellenfelüket, és most is simán benne van a pakliban a nagyobb arányú diadaluk, főleg, ha számukra egy kedvező pályán vágnak neki a meccsnek.

A LvL Up az egyetlen nyeretlen csapat a bajnokságban. Az egyelőre még nem mondható, hogy a Budapest Five újra hullámvölgybe került volna, de az biztos, hogy talán a felvillanásokat mutató LvL Up most akár meg is foghatja a kék-fehéreket. Legutóbbi meccsükön az első félidőben nagyon ment nekik, de aztán elfogytak, így ha most ezt a hibát sikerülne kiküszöbölni nagy meglepetést okozhatnának. Máskülönben Nicoék javítani fogják a becsületükön esett csorbát és ellentmondást nem tűrve gázolnak át a kis csapaton.

A mérkőzéseket május 9-én élőben követhetitek figyelemmel a megszokott csatornán, és továbbra is gyűjthetitek a pontokat az Esport1-en.

K&H MNEB HS 5. kupa

Csak két kártyás tudta megtartani veretlenségét az 5. kupa vasárnapi fordulói után. PenhaDani és ShinSooRa hibátlan mérleggel zárta az első négy svájci kört, a folytatásban egymás ellen bizonyíthatnak, hogy eldöntsék ki lesz az egyetlen a mezőnyben, aki 5-0-ról várhatja az utolsó Bo5-t. 

PenhaDani lineupja

ShinSooRa lineupja

Ahogy az várható volt, a Demon Hunter megkerülhetetlen tényezője lett a K&H MNEB HS versenymetájának is. Illidan Tempo változata egyszerűen túl erős ahhoz, hogy bárki is kihagyja a választott deckek közül. Hasonló cipőben jár Garrosh is, mivel az Egg Warrior sosem látott népszerűségnek örvend, amihez impozáns győzelmi statisztikák is társulnak.

PenhaDani és ShinSooRa párharca 19:00-tól kezdődik, majd ennek a Bo5-nek a győztesen küzdhet meg egy ellenféllel a veretlenségért 20:30 magasságban. Ennek a meccsnek a tétje a maximálisan megszerezhető pontszám és a kupa fődíja!

Nézd élőben Magyarország legjobb kártyásait, gyűjtsd az E1 pontokat és látogass el az E1 Piacra! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!