Újabb príma VALORANT versenyre kvaliztak be a magyarok, 3000 euró a tét

Újabb príma VALORANT versenyre kvaliztak be a magyarok, 3000 euró a tét

A need more DM egy egy hónapos esemény keretein belül küzdhet meg az egymillió Ft-os összdíjazásért.

Habár a VALORANT még csak closed bétában van, máris igen komoly versenyeket tartanak belőle, több ezer euró díjazással rendelkező tornák is előfordulnak. A VALORANT felé kacsintgató magyar játékosok igyekeznek minél több ilyen eseményen részt venni, és bizony nem restek megnyerni sem őket.

Most a need more DM ötöse, vagyis Tigene, SzarvasMarha, bzt, Fasthandy és Barcode bejutottak az Absolute Masters VALORANT versenyére, ahol az összdíjazás 3000 euró. A 24 meghívott csapat mellé összesen 8 csapatnak volt még lehetősége szerezni egy spotot, a srácoknak pedig ehhez két darab selejtező mérkőzés kellett megnyerniük. Az első találkozó egy Bo1 volt a květinky csapatával, őket 13-9-re búcsúztatták, a második pedig már egy Bo3 a Medusa Gaming ellen, velük egy szorosabb, 2-1-es találkozót játszottak.

A verseny május 12. és június 12. között fog zajlani, az induló csapatok között pedig ott van a Ninjas in Pyjamas VALORANT gárdája is, így izgalmakból biztos, hogy nem lesz hiány. A magyar csapatot az E csoportba sorolták be, ahol az AMENO, az Exceptis és a fish123-mal fognak megmérkőzni, amelyek egytől egyig meghívott csapatok.

További érdekesség, hogy SzarvasMarhának és bzt-nek tegnap a VALORANT rang is meglett, könnyen elképzelhető, hogy elsőként nekik az országban.

Ha szeretnétek látni néhány eszméletlen pillanatot az Absolut Masters selejtezőiből, akkor lessetek rá bzt rövid összevágására.

Gratulálunk a srácoknak, és sok sikert kívánunk nekik a közelgő mérkőzésekhez!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!