Kiszivárgott videón a két új karakter, Ace és Melusi - Operation Steel Wave

Kiszivárgott videón a két új karakter, Ace és Melusi - Operation Steel Wave

Pár órával a hivatalos teaser trailer után itt egy kiszivárgott videón, méghozzá a két új operátor főszereplésével.

Ma számoltunk be nektek arról, hogy már ismerjük a Siege következő fejezetének nevét, az Operation Steel Wave-hez egy rövid teaser trailert is kaptunk, részleteket viszont nem. Hivatalos bejelentés azóta sem történt, de egy kiszivárgott videón már láthatjuk a két új operátort.

Ace a támadó oldalon lesz játszható és a látottak, valamint a már előzetes információk alapján olyan breacher karakter lesz, akivel könnyedén áthatolhatunk még a megerősített falakon is. A közösség fantáziája persze azonnal beindult, máris arról szólnak a legnagyobb R6S fórumok, hogy milyen új kerülőútvonalakat üthetünk majd vele a pályákon.

A védekezők sorát pedig Melubis erősíti majd. Bár a videó rejtélyesen mutatja csak meg az ő képességét, a látottak alapján mintha hanghullámokkal tájékozódna.

Mivel a hivatalos bejelentésre egészen május 18-ig kell várnunk, a Steel Wave további tartalmairól nincs információnk. A Tachanka rework továbbra is várat magára, de szinte biztos, hogy megkapjuk majd, ahogy House, a játék egyik legelső pályájának is a felújított változatát. Utóbbiról a lenti képre kattintva megnyílik a galéria, ahol megnézhetitek az új House eddig ismert képeit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!