Banhullámmal tisztogatott a Riot Games a VALORANT játékosok között

Banhullámmal tisztogatott a Riot Games a VALORANT játékosok között

VALORANT - Mintegy 1600 játékost tiltottak ki a tesztfázisból.

Bant kapni egy játékban sok mindenért lehet. Minden szabályszegésnek megvan a maga büntetése, ha toxic módon viselkedünk akkor például a Riot számos módon próbál minket jobb belátásra bírni, a csalás, vagy eladott fiók viszont azonnali kitiltást érdemel a Riot értékrendje szerint. Néhány nappal ezelőtt jött a hír a cég egyik anti-cheat munkatársától, hogy már majdnem 9000 csalóval könnyítették meg a VALORANTot.

Mostanra ez a szám már 10000 fölé emelkedett, az éjszaka folyamán ugyanis újabb 1600 embertől váltak meg.

Tekintve hogy a játék még closed bétában van, vagyis a Riot Games szabályozza a játékosok létszámát, ez nagyon is soknak számít. A Vanguardot egyébként is rengeteg bírálat érte a közelmúltban, mind azért mert sok volt a csaló, mind azért mert rengeteg, egyébként ártalmatlan segédprogramot tiltott le a játékosok gépein. Ez utóbbit már többnyire korrigálta a Riot Games, most pedig úgy tűnik, hogy a csalók, és egyéb szabályszegők is elkezdhetnek rettegni.

Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy a VALORANT closed bétája pontosan arról szól, hogy a Riot Games éles helyzetekben tesztelje a játékát, megtalálják a hiányosságokat, fejlesszék, finomítsák a rendszereket, hogy amikor a nyárra tervezett teljes megjelenés ideje eljön, minden a lehető legjobban működjön, épp ezért érdemes türelemmel lenni a játék egyes részeivel szemben.

Ti milyen gyakran találkoztok csalókkal?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Partnereink ajánlata

Gamestar

  • Aizen 3 éve
    Nagyon helyes!
    0 0 Válasz
  • conyfps 3 éve
    Sokat foglalkoznak a játék fejlesztésével én azt látom, amellett hogy néha tényleg idegesítő a sok csaló vagy fps drop akár egy letiltott program.. Fel kell fogni hogy ez béta még és ahhoz képest szerintem jól teljesített a riot eddig
    0 0 Válasz
  • houdward23 3 éve
    Jól úton halad a tesztfázis
    0 0 Válasz
  • hun_hetek 3 éve
    Király, cs:go-ba is igy kéne csinálni
    0 0 Válasz
  • Kaspa 3 éve
    Ennyit a Riot szuper védelméről. Csalókat nem bannolta eddig(kérdés most is , hogy reportok miatt ellenőrizték a játékosokat és bannoltak vagy a program 2 hónap után elkezdett működni) . A cheat programokat nem tiltotta le. Legalább ne úgy harangozták volna be hogy a következő generációs anti cheat program. Most lehet azzal jönni , hogy kibannolták az embereket de a programnak pont az lett volna elejétől fogva a dolga hogy megtegye ezt amint ilyet érzékel.Kiváncsi leszek mikor jön ez az a mondat valakitől,hogy a program bizalmas infókat adott ki a Riot számára a gépről s bepereli emiatt.
    0 0 Válasz
    • conyfps 3 éve Kaspa
      Azt ugye vágod, hogy béta? Elolvastad a cikket egyátalán? A cikkbe is le van írva és a riot is folyamatosan hangoztatta, hogy hagyják csalni az embereket, hogy tanuljon az anticheat és ezt nyugodtan meg is tehetik ugyanis BÉTA! Teszt fázis, nagyon sok mindent most korrigálnak...
      0 0 Válasz
      • Kaspa 3 éve conyfps
        Úgy látszik te nem vagy tisztában a dologgal .Már regen élnie kene a rendszernek 100 százalékban. Ellentmondás van a dologban főleg hogy arra azt mondták már a béta elejere kész voltak vele valószínű ez hibas info volt és most töltik fel a csalók által kihasznált lyukakat a rendszerbe( amire nem lenne szükség miután új botprogramok nem nagyon jelennek meg a piacon a többi pedig mindig ugyanazon az algoritmus típuson rondit bele a programba ) A betanak a programot kéne tesztelnie S nem egy alprogramot,mert a Vanguard csak 1 alprogram. Ezt hogy hagyják tanulni a programot closedbe le kellett volna rendezni es csak újabbakat kellet volna megfigyelni. Szanalmas hogy mennyire védik néhányan a riot ot azért mert tetszik nekik a játék Ha kiírnak a Vanguard rá hogy béta version nem is lenne ebből vita de ez nem jelent meg a programban legalábbis nálam. Arra azért kíváncsi leszek ha a. Vanguard nem fog rendesen működni engedi a csalokat játszani mivel fogják majd meg a csalókat hogy ne kezdjenek új accountot .ow ban es cod ban megoldották hasonló frappáns dolog itt is fog kelleni mert az emberek fejlődnek és már a ruszkiknal tuti van olyan ember aki feltörte a vanguard ot is.
        0 0 Válasz
        • conyfps 3 éve Kaspa
          Most nem értem miről beszélsz, 100%-ban kéne működnie béta kezdetén? De hagyják tanulni a programot? Ezt írod.. Most akkor döntsd el melyik, abban igazad van hogy hagyják tanulni én is ezt mondtam. Szerintem amúgy meg ne hasonlítsunk össze egy már "ezer éve" futott játékot pl ahogy írtad ow -t egy hónapos játékkal, szerintem te sokat vársz ennyi idő után ami irreális és ha azzal jössz, hogy én azért védem a riotot mert tetszik a játék akkor szerintem te azért fikázod mert neked nem. Ja, nem mellesleg ez egy új konstrukció ez a vanguard és szerintem ez értékelendő a próbálkozás mer nincs manapság jó anticheat és ők valami újal próbálkoznak hátha bejön és szerintem jól haladnak.
          0 0 Válasz
          • Kaspa 3 éve conyfps
            A Vanguard nem újkeletű 10 éve már legalább a piacon van a Korea ntreev Vanguard alapjait használja amit távol keleti MMO nak használták cheatek szűrésére S a mostani rendszert már próbálhatták a koreai lol szervereken teszt jelleggel 2 éve miután beszállt a riot az ntreev bá úgyhogy nem új konstrukció a program hanem a szokásos parasztvakitas
            0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!