A Riot Games saját maga leakelte néhány lehetséges VALORANT skin nevét, témáját

A Riot Games saját maga leakelte néhány lehetséges VALORANT skin nevét, témáját

Természetesen nem biztos, hogy mindet viszontlátjuk, hiszen a jelenlegi információk szerint ezek még csak ötletek.

Mivel a VALORANT egy free-to-play játék, ezért a jövőben a skineken nagy hangsúly lesz, hiszen a Riot Games ezzel tud majd profitot termelni. A cég a League of Legends esetében bebizonyította már, hogy ez is lehet egy roppant jövedelmező üzleti modell, csak a kínálatot összhangba kell hozni a kereslettel. Habár a closed béta során nincs túl sok skin még a játékban, a jövőben ez biztosan változni fog. Jelenleg három pack, és néhány egyéni skin váltogatja egymást a boltban, illetve ott vannak az ügynökök specifikus kinézetei, amiket a contractjuk teljesítésével oldhatunk fel ingyen. Persze akad már néhány leakelt skin is, úgy mint a Hypebeast és a Toy pack.


A béta indulásakor a VALORANT skinek árát elég sok kritika érte, ugyanis meglehetősen magasak a tarifák jelenleg, a végleges megjelenésre viszont ez még változhat. Most úgy fest, hogy a Riot Games osztotta meg néhány, a jövőben várható skin nevét. Legutóbbi blogbejegyzésükben az alábbi képet posztolták.

Elsőre kicsit nehezen olvashatóak a szövegek, de természetesen volt olyan lelkes játékos, aki nekiállt kibogarászni a betűket, és a következő listát kapta eredményül:

Még azt is odaírta, hogy hány zöld pötty található a képen az egyes ötletek mellett, ezek feltehetően a skin csapat szavazatait jelentik. Jól látható, hogy számos témát érintenek a várható skinek, de nem csak komoly kinézetek várhatóak, a Popcorn/Food legalábbis nem erre utal. 

Szeretnénk viszont kihangsúlyozni, hogy ezek egyelőre csak tervek, a tábla egy brainstorming eredménye, a Riot Games egyik producere, Preeti Khanolkar is elmondta, hogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja ezen skinek létezését. Azt viszont nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy 200 IQ lépés volt ez a cégtől, hiszen ennek köszönhetően közvetlen visszajelzést kaphatnak a játékosoktól, és már nagyon korán elkezdhetik a kinézetek játékosigényekre hangolását.

Neked tetszik valamelyik tematika a fentiek közül?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Neked tetszik valamelyik tematika a fentiek közül?

  • 50 %
  • 17 %
  • 0 %
  • 6 %
  • 6 %
  • 22 %