Megjelenési dátumot kapott a VALORANT, hamarosan bárki játszhat vele

A Riot Games FPS játéka hivatalosan is debutál, méghozzá nagyon hamar.

Bő másfél hónapja zajlik már a VALORANT zárt béta tesztelése, ez idő alatt pedig rengeteg pozitív és negatív dolog is történt. A játékra elképesztő mennyiségű ember volt kíváncsi, a Twitch drop rendszerének köszönhetően eleinte akár egymillióan is nézték egy időben. A béta során a Riot Games folyamatosan tesztelte a játék rendszereit, volt "némi" fennforgás a Vanguard körül is, de lassan minden a helyére kerül.

Muszáj a helyére kerülnie, ugyanis a Riot Games a mai Summer Games Festen bejelentette, hogy a VALORANT elhagyja a zárt béta fázist, és június 2-án teljes értékű játékként megjelenik!

Ez azt jelenti, hogy innentől bárki játszhat majd vele, bárki kipróbálhatja, nem kell többé hozzáférést szereznie. Fontos részlet viszont, hogy a VALORANT szerverek május 28-án leállnak, és a játék nem lesz elérhető egészen június 2-ig. Ebben az időszakban a Riot Games felkészül a megjelenésre, resetelik mindenkinek a fiókját, valamint új tartalmakat hoznak be a játékba.

Reset alatt azt kell érteni, hogy tényleg minden visszaáll, az elért rangok, a megszerzett Contract jutalmak, sőt még a megvásárolt skinek is eltűnnek a profilokról, a megvásárolt VP viszont nem vész el, egy 20%-os plusszal együtt az ott lesz mindenkinek a profilján az induláskor. A tartalmak közül egyedül talán a closed béta jutalmak maradnak meg, mint a játékos kártyakép és a charm.

Te kipróbáltad a játékot a béta alatt?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!