Holnap minden eldől: K&H MNEB HS döntő minden információ

Holnap minden eldől: K&H MNEB HS döntő minden információ

Magyarország legjobb nyolc kártyása óriási nyereményekért küzd meg vasárnap.

Utolsó fejezetéhez érkezett a K&H MNEB Hearthstone bajnokságának második szezonja. Magyarország legjobb kártyásaira még egy utolsó nagy roham vár, hogy eldöntsék ki lesz az, aki hazaviheti a virtuális trófeát és a 250 000 forintos fődíjat. Az alábbiakban minden információt megtaláltok a top 8 küzdelmeiről! 

Mikor és hol nézhető a K&H MNEB S2 HS döntője?

Több felületen is követheted az eseményeket, amelyeket 15 perc csúszással közvetít az Esport1 TV nektek csapata. A delayre azért van szükség, hogy a játékosok ne tudjanak a stream alapján plusz információkhoz jutni. A felvezető műsor 13:30-kor kezdődik május 24-én vasárnap, az első mérkőzés 14:00-kor startol el. Mindegyik összecsapás Bo5-ben kerül megrendezésre, ami azt jelenti, hogy 1-1,5 órával számoljatok szériánként. A mindent eldöntő párharcra nagyjából 21:30-ig kell várnotok, de addig is érdemes nézni hazánk legjobb kártyásait.

A döntőt az Esport2tv Twitch csatornán és az Esport1.hu oldalán is nézhetitek. Utóbbin E1 pontokat gyűjthettek, amik segítségével jutalmakat oldhattok fel az E1 Piacon.

Szereplők és ágrajz

A legjobb nyolc játékos vigaszágas rendszerben játszhat egész délután, vagyis az első vereség még nem jelenti az azonnali búcsút a rájátszástól. A döntőben a felső ági győztes indul 1-0-s előnyből, neki ez a jutalma azért, mert egyenes ágon jutott be a fináléba.

Az első körből a Hulkeinstein vs PenhaDani Bo5-ös összecsapás kerül a képernyőkre, a kommentátorállásban Magyarország legnépszerűbb HS streamere, Rácz "FéregTV" Csaba foglal helyet, társa Dienes "Loemifar" Valentin lesz.

Deckek és erőviszonyok

Lehetetlen előre megtippelni, hogy az új metában milyen összeállításokat tesztelnek a játékosok, de vannak biztos pontok. Az egyik ilyen a Highlander Hunter, ami abszolút a legerősebb pakli jelenleg a Standard meta minden pontján. Nagyobb összegben lehet arra is fogadni, hogy az Enrage Warrior - Tempo Demon Hunter valamilyen formában visszatér majd, mivel a gyengítések annyira nem vágták haza ezeket a változatokat. 

A kupasorozatban Wuncler, Antigua, Hulkeinstein, xalax, CheeseHead, PenhaDani, CSGY (csonkalacika), TooLateToDie volt a sorrend, de továbbra is egy kártyajátékról van szó. Bárki megverhet bárkit, ahogy azt már többször láthattátok a legnagyobb versenyeken is. 

Kísérjétek el a játékosokat utolsó útjukra itt a K&H MNEB S2 Hearthstone bajnokságában, nézzétek a közvetítést és szurkoljatok kedvence(i)teknek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!