A Riot Games megváltoztatja a VALORANT legmagasabb rangjának nevét

A Riot Games megváltoztatja a VALORANT legmagasabb rangjának nevét

A fejlesztők is belátták, hogy túl sok félreértést, bonyodalmat okozott a közösségben a Valorant rang.

Néhány napon belül új időszámítás kezdődik a VALORANT világában, a játék június 2-án hivatalosan is megjelenik. Mérget vehetünk rá, hogy rengeteg újdonsággal készülnek a fejlesztők, egyelőre viszont síri csend jellemzi a Riot és a dolgozók felületeit, és ez még egy pár napig valószínűleg így is lesz.

Azonban a Riot rangidős dizájnere, Sean Szopinski a Polygonnak adott interjújában elhintett egy apró, de annál fontosabb információt, a VALORANT legmagasabb rangjának nevét -mely Valorant- megváltoztatják.

"Amikor ötleteltünk a rangok nevéről, a Valorant kifejezetten jó döntésnek tűnt a legmagasabb szint számára. Mégis mi lehetne menőbb, mint mászni a ranglétrát és bekerülni az elit körbe, a Valorantba, ami a játékot magát személyesíti meg? De igazatok van srácok, kicsit félreérthető. Értjük. Értem. A megjelenésnél lecseréljük."

Az új nevet Sean nem nevezte meg, pár nap múlva viszont biztosan megtudjuk. Sean azt is hozzátette, hogy a ranked mérkőzések jelenleg nem tartogatnak új kihívásokat, jutalmakat a Valorant rangú játékosoknak, a megjelenés után viszont ez is változni fog.

A háttérben már biztos, hogy rengeteg újdonság készül, új ügynök, pálya és játékmód biztosan lesz, minden más pedig ráadás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!