Új pályát, ügynököt és játékmódot is kap a VALORANT a megjelenésekor

Új pályát, ügynököt és játékmódot is kap a VALORANT a megjelenésekor

Minderről Riot Zeigler és Riot SuperCakes beszéltek a bejelentés interjújában.

Tegnap délután a Riot Games a VALORANT legjobban várt bejelentését lőtte el, publikálták a játék megjelenési dátumát. A fejlesztő és egyben kiadó nyárra ígérte a teljes debütálást, de épp csak elérik vele ezt az évszakot, ugyanis már június 2-án bárki játszhat majd a legújabb FPS játékukkal.

Nem sokkal később az is kiderült, hogy a megjelenéskor a VALORANT nemcsak egy új pályával és egy új ügynökkel bővül, hanem egy új játékmóddal is. Sokan bíztak benne, hogy lesz egy hasonló szintű újdonság, de így is komoly meglepetést okozott. A VALORANT projekt vezetői elmondták, hogy az új játékmód nem Deatchmatch formátumú lesz, valamivel később viszont Jared Berbach, a VALORANT Senior Producere írt arról Twitteren, hogy tisztán hallják a Deathmatch igényét, és már dolgoznak egy prototípuson. Ez azt jelenti, hogy valamikor a jövőben érkezhet egy ilyen mód is. Jared egy félmondattal utalt arra is egy másik tweetben, hogy a launch-nál érkező mód játékideje rövidebb lesz, mint a jelenleg elérhetőé.

Mindeközben a spanyol VALORANT Twitter megvillantotta jó eséllyel az új ügynök lábfejét is.


Illetve egyre biztosabbá vált az új pálya kiléte is, úgy tűnik, hogy kezdetektől fogva a játékosok szeme előtt volt, hiszen már a névleleplező videóban is felbukkant. A június 2-át bejelentő videó végén láthatunk egy rövid részt, ahol Phoenix és Jett összecsapnak, a környezet pedig egyértelműen Velencét idézi, amiről eddig is szóltak a pletykák. A legutolsó másodpercekben Jett átugrik az ominózus csatorna felett is.

Végül pedig új szervereket is üzembe állít a Riot Games világszerte, Európán belül Madridban és Varsóban helyeznek el új központokat.

Ahogy közeledik a megjelenés napja, egyre több információ lát majd napvilágot, ha nem szeretnél ezekről lemaradni, akkor kövesd az Esport1.hu-t, illetve csatlakozz a magyar VALORANT közösséghez Facebookon és Discordon egyaránt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!