"A skinek árát meg még mindig nagyon drágának tartom" - Bzt-t, Tigenét és TRuvét kérdeztük a VALORANT 1.0 újdonságairól

Hazai profikkal beszélgettünk a VALORANT megjelenéséről.

Végre megjelent a VALORANT, elhagyta a játék a béta verziót és immár az 1.0-s verziót nyüstölhetjük. Bár tegnap este volt egy kis gond a szerverekkel, viszonylag hamar javították és ma már gond nélkül vethetjük bele magunkat a játékba, ami rengeteg újdonsággal érkezett meg.

Kezdve az elképesztően menő cinematic trailertől, át a sok jutalmat ígérő battle passon, egészen az Agenteket és a pályákat is érintő változásokig, a Riot tényleg egy tartalmas megjelenést adott a játékának. Többek között ezekről az újdonságokról is beszélgettünk a VALORANT béta magyar királyaival, TRuvéval, bztvel és Tigenével.

"A hitreg és a teljesítmény sokkal jobb a játékban, ami nagyon jó, végre mindenkinek van fps-e. Sok karakter kapott buffot, ami megérdemelte az Phoenix. Sokkal jobb, még mindig nem top tier karakter, de nagyon kellett neki ez a flash buff.  Jett végre nem throw pick high elon, most már használható valamennyire a karakter. Az új pálya kicsit furcsa, nehéz védeni és könnyű támadni, de szerintem változtatni fognak még rajta. Összességében imádom az új frissítést, a battle pass már nagyon kellett, de hiányzik a reaver sett. A skinek árát meg még mindig nagyon drágának tartom."

Mondta ezt TRuve, aki egyébként frissen töltött fel egy részletes elemzést az Agentekről. Mindenképpen nézzétek meg, sok hasznos információt tanulhattok belőle.

bzt: "Véleményem szerint az új pálya sokban hasonlít Dust2-höz, itt viszont szerintem inkább a mid részen lesz a hangsúly és azon, hogy ki mennyire fogja tudni jól használni majd a füstöket executoknal. Meg kell szokni a rengeteg sarkot és angle-t de alapjában véve remek pályát kaptunk szerintem. Az új karakterrel 4-5 játékom van, ha valaki jól kitudja használni, agresszívan remekül lehet vele játszani, de a vakító képességét nagyobb szinten könnyedén tudják majd counterelni, ezért én még mindig inkább a Breach-et preferálnám az új karakterrel szemben."

Tigene: "Első benyomásra az új karakter nem elengedhetetlen egy csapatkompozícióba, ellentétben másik 2-3 karakterrel. Van 2 jó flashe, de szerintem a többi képessége annyira nem extra. Nyilván ez jobban ki fog derülni a következő 2-4 hétben, meglátjuk, hogy a csapatok milyen sűrűséggel hozzák majd el. Az új pálya kicsit érdekes a többihez képest. Itt CT oldalról rengeteg helyre el lehet bújni úgy, hogy azt a területet a támadók ki se tudják zárni. Illetve a mid az 10x akkora mint bármelyik más pályán, ami egész jó is lehet az eddigi szűk területekkel rendelkező mapokkal szemben."

TRuvéhoz hasonlóan Tigenéék is számtalant versenyt tudhatnak már maguk mögött. Ezekről és "csak" a streamek alatt esett lövésekről bzt rakott össze egy nagyon látványos válogatást, jó szórakozást ahhoz is!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!