Pörgős, látványos cinematic trailert kapott a VALORANT

Pörgős, látványos cinematic trailert kapott a VALORANT

A Riot Games megmutatta, hogy a VALORANT univerzuma is izgalmas trailerekre számíthat.

Emlékeztek még arra a néhány másodperces jelenetre a VALORANT megjelenési dátumának leleplező videójában, ahol Jett és Phoenix összecsaptak? Nos, megérkezett a teljes csata.

A helyszín nem más, mint Olaszország, azon belül is az Ascent névre keresztelt új pálya, Jett és Phoenix pedig egy különleges csomagért küzdenek meg egymással. Sorra durrannak a képességek, illetve egy-egy lövés is érkezik, az egészből viszont Jett jön ki jobban, hiszen semlegesíteni tudja a brit ügynököt, habár ultimate képessége megmenti őt. Azonban mire észhez tér, a város addig ismert képe nem kicsit átalakul...

A VALORANT a mai naptól fogva szabadon játszható PC-n, nincs szükség semmilyen hozzáférésre, csak egy olyan gépre, amely megfelel az egyébként nem túl magas gépigényének.

Ha szeretnéd tudni, hogy milyen újdonságok érkeztek a mai megjelenés frissítésével, tekintsd meg az 1.0-s patch notes-ot, no meg a többi újdonságot is. Ha nem szeretnél lemaradni a jövőben sem a legfontosabb VALORANT hírekre, kövesd be az Esport1.hu-t, és csatlakozz az ország legnagyobb VALORANT közösségéhez.

Patch notes

Battle Pass tudnivalók

Spike Rush tudnivalók

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!