Szuper gyors és szuper fun lett a VALORANT új Spike Rush módja

Szuper gyors és szuper fun lett a VALORANT új Spike Rush módja

Ha csak 15 perced van egy meccsre, akkor ez az ideális választás!

A VALORANT szerverek már gőzerővel duruzsolnak, a játék megjelent, PC platformon bárki számára elérhető. Természetesen rengeteg újdonságot kapott a Riot Games FPS játéka, mindenképp checkoljátok le a Battle Pass tartalmakat, amely a legjobb ajánlat most a játékban.

Illetve nem szabad elfelejteni az 1.0 patch notes-ot sem, nehogy kellemetlen meglepetés érjen valakit!

Most viszont itt az ideje beszélni kicsit az új játékmódról is, a Spike Rush-ról. Az egyik fejlesztő, Jared Berbach már múlt héten megsúgta a közösségnek, hogy az új mód játékideje rövidebb lesz, mint az alapé, ez pedig nagyon igaz, nem is kicsit lett az. A mód célja nem változik, ugyanúgy 5-5 játékos küzd meg egymással támadó és védő oldalon. Az egyik csapat célja, hogy elhelyezze a bombát, a másiké pedig, hogy megakadályozza azt, ám itt jön a csavar: támadó oldalon mind az 5 játékosnál van egy bomba. A játékmód alapszabályai a következők:

  • Minden támadó rendelkezik egy bombával
  • Mind a 10 játékos random felszerelést kap, mindenki ugyanazt
  • A képességeket nem kell megvenni, mindegyiket megkapjuk a kör elején
  • Az első csapat, aki eléri a 4 körgyőzelmet, megnyeri a meccset

További érdekesség, hogy a pályán különféle Orbok vannak elszórva, amelyek ezúttal nemcsak ulti pontot adnak. Alapból az ulti töltő Orb itt nem egy pontot ad, hanem maxra tölti a végső képességünket még akkor is, ha az nullán van, de ezen kívül sok más félét is elhelyeztek. Van olyan Orb, amely bónusz mozgási sebességet ad és olyan is, amellyel egy másik fegyverre válthatunk, illetve plusz sebzést is nyerhetünk a megfelelő Orb típussal.

Mindennek az eredménye, hogy még a szoros mérkőzések sem tartanak tovább 13-14 percnél, az egyoldalúak pedig 7-8 perc alatt is lemennek akár.

Természetesen mi is kipróbáltuk a Spike Rush-t, ahogy elérhető lett, szerintünk egy érdekes és szórakoztató alternatív módja ez a játéknak, amely funoláshoz tökéletes.

Ti próbáltátok már a módot? Mi a benyomásotok?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Neked tetszik a Spike Rush mód?

  • 78 %
  • 6 %
  • 11 %
  • 6 %