Nobletippek - 2. rész: Figyelj a helyes testtartásra a számítógép előtt!

Nobletippek - 2. rész: Figyelj a helyes testtartásra a számítógép előtt!

Az egészséges életmódnak része, ha időt fordítasz arra, hogy mindig odafigyelsz a testtartásodra.

Lassan már vége a veszélyhelyzetnek, ezért egyre többen nyújtóztathatják meg elgémberedett végtagjaikat, amiket az otthoni tanulás, munka és más, számítógépen végzett időtöltés okozott. A minőségi irodai/gamer székek alkalmasak arra, hogy akár napi 8-16 órában is tökéletesen megfeleljenek az igényeknek, azonban önmagában egy bútordarab nem váltja meg a világot. A Nobletippek segítségével elsajátíthattok olyan fogásokat, amelyek hozzájárulhatnak a testi egészséged megőrzéséhez.

Akár regényt írsz a billentyűzeteden, akár a fejeseket osztod egy kiélezett CSGO meccsen, figyelj mindig arra, hogy a vállaid nincsenek túlságosan elől, azaz nem görnyedsz-e előre. Ehhez természetesen szükség van arra is, hogy az asztalod és széked megfelelő távolságra legyen egymástól.

A pihenésre is figyelj oda, amit akár a saját Noblechairs székedben is megtehetsz. Kényelmesen döntsd hátra a háttámlád és pár percet tölts el ebben a testhelyzetben. Ez a póz segít abban, hogy a gerincedre és izmaidra nehezedő teher átmenetileg csökkenjen. A regeneráció után ismét belevetheted magad abba, amit addig csináltál, a tested mindenképpen megköszöni majd, hogy fordítottál rá néhány perc figyelmet.

A Noblechairs neve garancia arra, hogy a gamer széked minden körülmény között megállja a helyét. Ha még nincs ilyen minőségi és kényelemes ülőalkalmatosságod akkor sem kell aggódnod, ugyanis megnyerheted magadnak a saját Noblechairs EPIC gamer székedet. 

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



E-sport életmód - Ismét megrendezik a HUNESZ e-sport konferenciáját - Jön az ESTB!

A második önálló konferencia célja többek között az e-sportban lévő karrier lehetőségek bemutatása, a hazai és nemzetközi e-sport közösségben folyó tudományos jellegű diskurzus élénkítése, nagy hangsúlyt fektetve az e-sport gazdasági-társadalmi hatásaira, azok előnyeire.