Több, mint valószínű, hogy idő előtt derült ki a Y5S3 két új operátorának kiléte

Több, mint valószínű, hogy idő előtt derült ki a Y5S3 két új operátorának kiléte

Ramaty egy videó került fel a netre, de kibogarászták belőle a legtöbb információt.

A Rainbow Six: Siegeben még el sem kezdődött a következő Operation, a Steel Wave, de máris egy igen nagy problémába ütköztek a fejlesztők. Kikerült a netre ugyanis egy olyan videó, amiben igazából szinte minden újdonságot fel lehet fedezni. A felvétel borzasztó, rossz minőségű és a kamera is rázkódik, illetve muszáj megjegyeznünk a játékosok érdekében a következőket:

A KÖVETKEZŐ SOROK SPOILEREKET TARTALMAZHATNAK.

Mivel ebben az esztendőben a 8 helyett csak 6 új karaktert pakolnak be a játékba, így a mostani képsorokat látván válik teljessé a mezőny. A legelvakultabb rajongók azonban ezt a csapnivaló videót is, hogy a lehető legtöbb információt kiszűrjék belőle. Az igazság az, hogy elég sokmindent felfedett a kíváncsi szemeknek ez a leak.

Kétség kívül a két új operátor a legnagyobb sláger, akiket az alább névvel illettek:

  • Támadó: Scout
  • Védő: Aruni

Scout valószínűleg egy Splinter Cell crossover karakter, és még az is lehet, ráadásul korábban már arról is regéltek, hogy ő lesz Sam Fisher. Nem más, mint az egyik leghitelesebb szivárogtató Kormora is erről posztolgatott. Nézzük át, hogy mire is képes, és mit lehetett megtudni róla:

  • Egység: Echelon
  • Elsődleges fegyver: SC3000 (valószínűleg egy új fegyvert kap), MP7
  • Másodlagos fegyver: 5.7 USG
  • Gadget - : Ki tud lőni egy drónt, amely képes átfúrni/hatolni szinte bármilyen felületen (a videóben nem demonstrálták), de részlegesen látni lehet a mozgását
  • Passzív: Úgy tűnik valamiféle éjjellátó funkciót is be tud kapcsolni a drónokon

Aruni

  • Egység: Nighthaven
  • Elsődleges fegyver: Mk14 DBR, P10 Roni
  • Másodlagos fegyver: PRB92 (ez nem derült ki egyértelműen)
  • Gadget - Laser Reinforcement: Valamiféle lézeres csapda vagy entry denial eszköz, melyet ajtókba, ablakokba vagy hatchekre lehet pakolni - a videóban nem látni használat közben
  • Passzív: Turbo Punch - egy ütéssel lebontja a barikádot, hatchet és az átlagnál nagyobb lyukat hagy egy falon (ez sajnos nem tűnik viccnek)

A két kommandóson kívül még kiderítették a képkockákból azt is, hogy egy új, különleges támadó eszköz is bekerül a játékba, egész komolyan átdolgozzák Chalet, de jöhet még egy Tachanka elit, de pontosan nem látszódott milyen is, illet Nökköt is meglepik egy Splinter Cell témájú sisakkal.

Szinte 99 százalék, hogy ez nem egy fake videó, hiszen ilyen szintű moddolást nagyon nehéz lenne végrehajtani, ezért itt leginkább arról van szó, hogy valakiknek hozzáférésük volt egy korai fázisú fejlesztői verzióhoz. Teljes egészében azért még nem tártak fel mindent ezzel a kis szivárogtatással, de azért az bőven kivehető, hogy két újabb izgalmas karakter érkezik majd a játékba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!