Hamarosan visszatér a VALORANT ranked módja

Hamarosan visszatér a VALORANT ranked módja

Riot Zeigler üzente meg a közösségnek a saját Twitter fiókján, hogy a VALORANT ranked a jövő héten valamikor újra elérhető lesz.

A VALORANT megjelenésekor a Riot Games kivette a kompetitív játékmódot, és azt ígérték, hogy néhány patch múlva visszatér. Az eltávolításnak több oka is volt, egyrészt a játékosok visszajelzései alapján eszközölnek néhány módosítást a módban, másrészt pedig feltehetően nem akarta a Riot, hogy a rengeteg kezdő, aki megrohamozta a játékot, azonnal a ranked módba menjen miután lejátszotta a 20 Unrated meccsét.

Viszont két-három héttel a játék megjelenése után végre kaptunk egy pontosabb információt, a VALORANT projekt egyik vezetője, Riot Zeigler írta ki Twitterre, hogy a Rated mód a jövő hét folyamán valamikor visszatér.

Kizárásos alapon a játékmód egy patch keretein belül tér vissza, a kérdés már csak az, hogy vajon mi mindent fog még tartalmazni ez a frissítés.

További érdekesség, hogy talán végre megtudhatjuk, hogy mire nevezik át a fejlesztők a Valorant rangot, ugyanis még az 1.0 kiadása előtt elhintette ezt a játék egyik dizájnere, Sean Szopinski, az új nevet azonban nem árulta el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!