Megváltozik az időmérők menete az MNASZ-HUNESZ OAB alapszakasz futamok előtt

Megváltozik az időmérők menete az MNASZ-HUNESZ OAB alapszakasz futamok előtt

Eddig elég volt az ötödik nap végére a legjobb 14-be kerülni, most viszont még többeknek van esélye bejutni a futamokra, de ehhez egy újabb feladatot is teljesíteni kell.

Egy kiadott közlemény szerint az országos MNASZ – HUNESZ E-sport Országos GTSport Autószimulátor Bajnokság alapszakaszában megváltoznak a kvalifikációs feltételek. Az eddigi futamokra az egyhetes selejtezők alatt lehetett bejutni, és ehhez elég volt a legjobb 14-be bekerült az időeredmények alapján. Ez viszont most megváltozik, ugyanis a péntek este 8 órakor lezárt selejtező után még vár egy újabb fordulót kell teljesítenie a legjobb 20-ban végzőnek.

"A bajnokságban ezentúl mindig az aktuális előzetes online kvalifikáció lezárása után 20:15 órakor kiírt csoportbeosztás alapján 21 óra kezdettel a TOP20 leggyorsabb pilóta részére élő kvalifikáció kerül megtartásra a résztvevők két csoportra történő felosztásával. A lobby – amennyiben technikai gond nem indokolja új szoba nyitását – azonos lesz mindkét csoport számára, akik 10-10 perces, az aktuális „daily race”-el teljesen megegyező időmérőben elért legjobb idejükkel juthatnak be a vasárnapi futamba. A rajtsorrend az összesített legjobb idők alapján kerül meghatározásra."

Nagyon fontos információ még ezen túlmenően, hogy további szabályokat is be kell tartani a résztvevőknek, és ha ezt valaki nem teszi meg, vagy bármilyen okból nem tud részt venni ezen a plusz időmérőn, akkor az adott héten megrendezendő futamra biztosan nincs esélye bejutni. A kvalifikáción a szélárnyékot nem lehet kihasználni, de ha esetleg ezt valaki megtenné a HOST figyelmeztető üzenet küld számára, és ha ez sem elég, akkor szimplán kizárják a szervezők a játékost.

Ez tehát azt jelenti, hogy június 26-án este 21 órától az eddigiektől eltérően egy második körös selejtezőt rendeznek a legjobb 20 játékos számára. A soron következő, ötödik futamot június 28-án 16:30-tól lehet követni Twitchen és EsportGuru TV-n TZeus és Bereznay Dániel kommentálásában.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!