Ingyenes játékok a hétvégére: Stranger Things 3-tól az Eternal Returnig

Ingyenes játékok a hétvégére: Stranger Things 3-tól az Eternal Returnig

Az egész hétvégét megkoronázza a Steam 2020-as Nyári Vására, ahol a legjobb akciók várnak rátok.

Két játék az Epic Games Store oldalán, egy új battle royale/MOBA béta kulcs, valamint Cyberpunk 2077 Goodies gyűjteménye. Ezek mind ingyenesen várnak rátok, azonban érdemes sietni, mivel az akciók csak limitált ideig tartanak.

Stranger Things 3: The Game és AER Memories of Old

Két nagyszerű indie programot kínál ingyen az Epic Games Store, amelyeket július 2-án 17:00-ig tudtok megszerezni. A népszerű sorozat rajongóinak kötelező a harmadik évad történéseit feldolgozó Stranger Things 3, de akkor is jól szórakozhattok, ha egyáltalán nem ismeritek az évtized egyik legnépszerűbb audiovizuális termékét.

Cyberpunk 2077 Goodies Collection

Látványos bemutatóval készült a CD Projekt RED csapata az év egyik legjobban várt játéka kapcsán, de a legnagyobb rajongók étvágyát ez nem tudja csillapítani. Szerencsére a Goodies Collection szabadon letölthető bárki számára, amiben a CP2077 koncepciós rajzait, posztereit, cover képeit, háttérképeit, képernyőmentéseit és a steelbook artjait találjátok meg.

Eternal Return: Black Survival

A battle royale műfaj még mindig az egyik legnépszerűbb, talán csak a MOBA tud versenyezni vele. Az Eternal Return ezt a két zsánert vegyíti egy játékba, amihez még van néhány ingyenes béta kulcs. A keleti stílust meg kell szokni, de az akcióban dúskáló játékmenet elviheti a hátán az egész koncepciót.

2020 Steam Summer Sale

Az év legjobban várt nyári vására elkezdődött és rengeteg akcióval könnyíti meg a pénztárcátokat, ha nem vigyáztok. Rengeteg tripla A-s cím is kapott nagyobb leárazásokat, ezért mindenképp érdemes átpörgetni az akciós játékok listáját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti szeretitek a MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) játékokat?

  • 50 %
  • 38 %
  • 13 %