Az új lebonyolítású időmérőt Stig nyerte, és két újonc is van a mezőnyben

Az új lebonyolítású időmérőt Stig nyerte, és két újonc is van a mezőnyben

Az új lebonyolításu időmérőt Stig nyerte, és először indul az első sorból GernKnudly a szezon során.

A MNASZ – HUNESZ E-sport Országos GTSport Autószimulátor Bajnokság ötödik futama előtt átalakult a hétfőtől péntekig tartó időmérő formátuma, és bár továbbra is 14 versenyző állhat rajthoz vasárnap, de egy extra megmérettetés várt a legjobb 20 időeredménnyel rendelkező indulóra. Péntek este ugyanis lezárták a kvalifikációt, majd a top20 pilótának egy újabb selejtezőn kellett bizonyítania, és így alakult ki végül a 14 főből álló rajtrács.

A játékosoknak Mount Panorama Motor Racing Circuit-on kellett bizonyítaniuk, ami egy nem könnyű pálya, már csak azért is, mert 6 kilométernél is hosszabb, tehát 2 pernél is tovább kell koncentrálni, hogy az ember ne rontson. A legjobb ezen a héten a gyorsaságot illetően ROH_Stig volt, ő szerezte meg a pole-pozíciót, először az alapszakasz során. Az első helyet a 2:01.669-es idővel sikerült megszerezni, és nagyjából egy tizeddel előzte meg a szintén a legjobb eredményét elérő GernKnudlyt. A harmadik helyről az IGTSH-ból Reechey kaparintotta meg, mellé pedig egy új versenyző HSF_Ficza kormányozta be az autóját.


Forrás: GTSH_rank.com

Még egy új játékos feltűnik a listán, a 14. helyre beérő OBH_VtsViktor szintén még nem indult egyetlen alapszakaszbeli futamon sem. Mindenesetre a mezőny az most is nagyon erős és valószínűleg az eddig látott ádáz csaták sem maradnak el. Mindegyik induló pontokat kap, és ez azért fontos, mert a hatodik futam után a ranglista határozza meg a szerzett pontok alapján, hogy ki lesz az a 28 e-pilóta, aki ott lehet az elődöntőben. Most vasárnap a soron következő, ötödik futamot június 28-án 16:30-tól lehet követni Twitchen és EsportGuru TV-n TZeus és Bereznay Dániel kommentálásában.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!