Hirdetés

Game breaking hiba miatt a Riot Games átmenetileg kivette Havent a ranked meccsekről

Olyan hibát találtak, amely támadó Reyna számára lehetővé teszi, hogy garantáltan vigye a kört, ha eljut a C lerakóig, és kiiktat ott valakit.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Rainbow Six: Siege

Rainbow Six Siege European League - Chaos vs. Secret

Hirdetés

Mivel a VALORANT egy folyamatosan fejlődő játék, így a folyamatosan változó kód miatt időnként újabb bugok születnek, amelyeket a tesztek során nem is biztos, hogy észrevesznek a fejlesztők. Ebben az esetben a közösségé a "lehetőség", hogy felfedezze a hibát, ami szélsőséges alkalmakkor akár a game breaking kategóriába is sorolható. Most bizony egy ilyennel néznek szembe a Riotnál, néhány órával ezelőtt Havent kivették a Competitive mód map pooljából.

Az ominózus hiba nem más, minthogy Reyna a sebezhetetlenség képességét használva képes áthaladni a C lerakó szélén található box falán, ezen belül pedig élesíteni is tudja a Spike-ot. Íme videón:

{EXPLOIT} Game-Breaking Reyna Exploit on HAVEN from r/VALORANT

Az ilyen hibák egyértelműen felborítják a játék egyensúlyát, ezért is döntött úgy a Riot, hogy kiveszi a pályát, amíg meg nem oldják a hibát. Unrated meccsen se ajánlott kihasználni a hibát, ugyanis a Riot Games League of Legends kibannolt már néhány játékost ilyen tevékenység miatt.

Amint érkezik új információ a fejlesztőktől, cikkünket frissítjük.

Frissítés

A hibát kijavították, Haven újra elérhető.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
8 db hozzászólás
 • conyfps 1 hónapja
  Az nem semmi haha biztos teljes kiegés lehetett akik ellen használták
  0 0 Válasz
 • conyfps 1 hónapja
  Már meg is oldották https://twitter.com/RiotZiegler/status/1278383098644717568?s=19
  0 0 Válasz
 • kiskeni 1 hónapja
  Ha megoldották már ha nem, tök unfair bent hagyni az egyik várólistán (unrated) a mapot ekkora buggal, míg egy másikon (rated) meg kiszedni... Most ezzel mit is akarnak akkor mondani? Hogy rated-en nem szabad, de amúgy meg nyugodtan használd ki a másik kettő játékmódban? A másik meg, eleve egy hiba kihasználásért miért a játékost büntetik? Ez is akkora gyökérség, hogy más hibájának (fejlesztők) kihasználásáért még engem büntetnek ahelyett, hogy felelősséget vállalva a tetteikért kiszednék az adott játékrészt (ez esetben egy map) és javítanák azt. Hiszen NEM az én hibám az, hogy bug volt benne, a fejlesztőké, én NEM csaltam elvégre, csak egy ilyen gyökér szabályt szegtem meg, hogy "nem szabad bugot kihasználni".
  0 0 Válasz
 • pu_ma__ 1 hónapja
  .
  0 0 Válasz
 • pexi 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • R4z0p 1 hónapja
  .
  0 0 Válasz
 • BAZS1 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Solidly 15 napja
  kellett is
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés