Game breaking hiba miatt a Riot Games átmenetileg kivette Havent a ranked meccsekről

Game breaking hiba miatt a Riot Games átmenetileg kivette Havent a ranked meccsekről

Olyan hibát találtak, amely támadó Reyna számára lehetővé teszi, hogy garantáltan vigye a kört, ha eljut a C lerakóig, és kiiktat ott valakit.

Mivel a VALORANT egy folyamatosan fejlődő játék, így a folyamatosan változó kód miatt időnként újabb bugok születnek, amelyeket a tesztek során nem is biztos, hogy észrevesznek a fejlesztők. Ebben az esetben a közösségé a "lehetőség", hogy felfedezze a hibát, ami szélsőséges alkalmakkor akár a game breaking kategóriába is sorolható. Most bizony egy ilyennel néznek szembe a Riotnál, néhány órával ezelőtt Havent kivették a Competitive mód map pooljából.

Az ominózus hiba nem más, minthogy Reyna a sebezhetetlenség képességét használva képes áthaladni a C lerakó szélén található box falán, ezen belül pedig élesíteni is tudja a Spike-ot. Íme videón:

{EXPLOIT} Game-Breaking Reyna Exploit on HAVEN from r/VALORANT

Az ilyen hibák egyértelműen felborítják a játék egyensúlyát, ezért is döntött úgy a Riot, hogy kiveszi a pályát, amíg meg nem oldják a hibát. Unrated meccsen se ajánlott kihasználni a hibát, ugyanis a Riot Games League of Legends kibannolt már néhány játékost ilyen tevékenység miatt.

Amint érkezik új információ a fejlesztőktől, cikkünket frissítjük.

Frissítés

A hibát kijavították, Haven újra elérhető.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!