A tesztelésnek vége, augusztusban jönnek a lengyel közepesek

A szuperteszt fázisnak máris vége, így augusztusban az éles játékba is megérkeznek a lengyel közepes tankok.

A lengyel közepes tankok épp csak beharangozásra kerültek, de a szuperteszt fázisnak máris vége, így heteken belül megkezdődhet a teszt szerver, majd augusztusban az éles játékban is gurulhatunk az új ág harckocsijaival. A legjobb hír ez, amit az új ág kapcsán kaphattunk, hiszen nem kell azon törnünk a fejünket, hogy épp mit változtat rajtuk a WG.

A sorból kilóg ugyan a CS-52, ami egy minden tekintetben számottevő egység lehet, de legalábbis a tech tree variánsától biztosan jobb lesz, és a Lansen C, illetve a gyengén védett hul down közepeseket is leiskolázza majd.

A 14TP ágáról a DS PZInż vezeti be a játékosokat a lengyel közepes tank ágba, ami egy minden tekintetben korrekt gépezetnek ígérkezik, -legalábbis ami az egyensúlyt illeti.

A B.U.G.I jelenlegi formájában tier VI királya lehet, ha a rejtett statok sem lesznek rosszak. Erős löveg, jó páncélzat és közepesen jó mozgékonyság. Mi kell még?

Tier VII-ben a CS-44 már valószínűleg nem lesz annyira halálos a saját tierjében, mint a B.U.G.I, ellenben a magasabb tierű tankokkal szemben jobb eséllyel indul majd.

A CS-53 és CS-59 olyan egységek lesznek, amik valószínűleg csupán átmenetnek kerültek be, hogy tier X-ben végre valami újat is tudjon mutatni az ág.

Végül pedig ejtsünk szót a CS-63-ról, ami egy nagyon különleges mechanikát kapott. Amennyiben bekapcsoljuk a vezetési módját, nemcsak a végsebesség, de a motor teljesítménye is javul, cserébe a pontosság jelentős mértékben romlik.

Ti várjátok már a lengyel közepes tankokat? Melyik egység tűnik a legszimpatikusabbnak az új ágon?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.