A világ legjobb csapataival és végre LAN meccsekkel jön az ESL One: Köln!

A világ legjobb csapataival és végre LAN meccsekkel jön az ESL One: Köln!

A tervek szerint LAN-on, augusztus 21. és 30. között jön az ESL One: Köln!

Egy ideje már tudjuk, hogy az ESL-nek nagy tervei vannak az idei ESL One: Kölnnel kapcsolatban. Nem csak a díjazása és a lebonyolítása változott, de végre LAN-on játszanak majd a csapatok, az év eleji IEM Katowice óta most először.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Ami eddig csak terv volt, az most már biztos. LAN-on mérkőzik majd meg egymással a világ legjobb 16 csapata, ráadásul 1 millió dollárért. Persze az őrjöngő, remek hangulatot kölcsönző tömegről le kell majd mondanunk, jelenleg úgy néz ki, hogy minden meccs közönség nélkül zajlik majd.

A 16 résztvevő csapatból nyolcat már be is jelentette, ők az ESL Pro Tour helyezésük alapján mind meghívást kaptak. A fnatic, az Astralis, a Na'Vi, a G2, a FaZe, a Liquid, a 100 Thieves és a mousesports biztosan ott lesz a főeseményen, míg a maradék nyolc helyere a selejtezőként is felfogható Play-In csapatai közül kerülnek majd be.

a Play-In eddig ismert csapatai (forrás: hltv.org)

Az ottani 16 csapat két napon keresztül küzd majd meg egymással, hogy aztán a legjobb 8 továbbjusson a fnatic, a G2 és a többiek közé. Már ezen a "selejtezőn" is elképesztően izgalmas meccsekre számíthatunk, pedig még nem is ismerjük az összes résztvevő alakulatot.

Az biztos, hogy ti nem maradtok majd le semmiről! Három éves partneri szerződést írt alá nemrég az Esport1 és az ESL, így az Esport1TV nézői ezen az eseményen is szurkolhatnak majd kedvenceiknek. Nincs több online meccs, nincs több régióra bontás és gyakorlatilag egy Majornek is beillene a kölni verseny. Ne keressetek jobb augusztusi programot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!