Hirdetés

Adatbányászok többek között egy új ügynök és új játékmód nyomaira bukkantak

Jönnek persze új skinek is, ha nem elég a 95 dolláros Elderflame.

Hirdetés

Nem újdonság, hogy egyes frissítésekben a jövőben tervezett dolgok nyomaira lehet bukkanni, így járt most a VALORANT is. A legutóbbi frissítésben rengeteg újdonság nyomát találták meg az adathalászok, köztük egy új ügynökét is.

Sajnos azokat a Twitter bejegyzéseket már törölték, amiken például egy új ultimate képesség animációját láthattuk. Az alapján a következő ügynök képessége valahogyan a villámláshoz, az elektromossághoz köthető majd és jelenleg a Killjoy névre hallgat. A Riot korábban azt mondta, hogy minden új szezonnal együtt jön majd valami újdonság, új ügynök, új pálya, új játékmód például. Simán benne van a pakliban, hogy ezúttal Killjoy-t kapjuk majd meg.

Nemrég, az Ask VALORANT második felvonásában azt nyilatkozták a fejlesztők, hogy bár dolgoznak a Deathmatch játékmódon, pontosan nem tudják, hogy mikor jelenhet majd meg. A felszínre hozott információk alapján viszont jöhet egy új játékmód, de nem DM, hanem FFA vagyis free-for-all lesz.

Ha hihetünk az adatbányászoknak, akkor hamarosan érkezhet a játékba a balkezes támogatás és a feladás opció is, sőt, két új skin szettre is rábukkantak. Cyberpunk és Fallen lehet a két csomag neve. Képek sajnos még nem szivárogtak ki, de a kódsorok alapján a Cyberpunk skinek a Frenzy, a Bulldog, a Judge és az Ares fegyverekre, míg a Fallen csomag darabjai a Vandal, az Operator, a Scepter és a Classic fegyverekre érkezhet majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • conyfps 25 napja
  Ezzel nem értek egyet "A Riot korábban azt mondta, hogy minden új szezonnal együtt jön majd egy új ügynök is" ugyanis én úgy emlékszem a riot azt írta hogy minden új season megjelenésével jön valami újdonság lehet ez ügynök, pálya vagy játékmód. Az biztos hogy második seasonben új ügynök lesz de mindegyikbe nem mert nem akarja túltolni az ügynökök számát a riot. Én ezt olvastam vagyis erre emlékszem.
  0 0 Válasz
  • NukuProfilName 25 napja conyfps
   Én is ezt olvastam és szerintem is ***ség lenne túltoni az ügynököket
   0 0 Válasz
  • Sziky 23 napja conyfps
   És valóban cony. Sorry, ez már az én megkövesedett memóriám hibája :D
   0 0 Válasz
   • conyfps 23 napja Sziky
    Haha
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés