Egy CS:GO legenda és egy ígéretes csapat igazolásával szállhat be a VALORANTba a Team Liquid

Az amerikai szervezet sem akar kimaradni az év egyik legnagyobb e-sport durranásának számító VALORANTból.

A Riot Games terve szépen lassan beindul, egyre több verseny, és egy egyre több profi csapat jön létre kifejezetten a VALORANTnak dedikálva, ezzel a szcéna szépen növekszik. Voltak, akik nem vártak sokat, a T1 például már hónapokkal ezelőtt létrehozta VALORANT divízióját, a Team Liquid viszont egészen mostanáig várt. A bejelentés ugyan még nem történt meg, az ESPN információi szerint viszont már nem kell sokat várni, a Team Liquid egy az egyben átveheti a Fish123 gárdáját, köztük az egyik legismertebb európai CS:GO profit, ScreaM-et is.

ScreaM pályafutása során számos nagy versenyt nyert meg, olyan csapatokban játszott, mint a G2, Team Envy és a Fnatic. Karriere több alkalommal is inaktív státuszba került, papíron 2019 óta most is az, viszont a VALORANT megjelenésével újra egeret ragadott a 26 éves játékos.

A fish123 Európa egyik legsikeresebb VALORANT csapata jelenleg, a versenyek nagy részét, amin elindultak, azokat meg is nyerték, vagy legalábbis a mezőny elején végeztek. A fish123, vagyis az események fényében a Team Liquid felállása a következő játékosokból áll:

A csapat legközelebb szerdán játszik a WePlay! Invitational eseményén, ahol meghívottként szerepelnek, illetve farkasszemet nézhetnek majd akár a need more DM-mel is, ugyanis a magyar srácokból álló formáció megszerezte az egyik kvalifikációs spotot!

Most már csak egy kérdésünk maradt; ki fogja vajon elvinni végre a need more DM-et?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.