50 ezer dolláros VALORANT versenyre jutott be a magyar need more DM csapata

Mindössze két csapat kvalifikálhat a WePlay! tornájára, a magyar csapat lett az egyik.

Nemrég számoltunk be arról, hogy a Riot Games új Ignition Series versenyeket jelentett be a legújabb FPS játékához, ez a sorozat pedig kifejezetten kedvez a magyar játékosoknak, hiszen a 6 eseményből 3 európai. Az egyik volt ezek közül a Vitality European Open, amin a need more DM (Tigene, bzt, crazyd33r, FoDa, Barcode) szintén indult, dobogós helyezést viszont itt nem sikerült elérniük, az 5-6. helyen zárták a tornát.

Szomorúságra azonban semmi ok, ez is nagyon szép eredmény, továbbá újabb remek alkalom nyílt számukra, bejutottak ugyanis a WePlay! Invitational eseményére, amin 6 meghívott csapat és 2 kvalifikált formáció küzd meg egymással az 50 ezer dolláros nyereményalapért!

Az esemény résztvevőinek listája jelenleg így fest:

A need more DM-en kívül minden csapat meghívott, bár a bejelentésnél azért páran megkérdőjelezték egyes szervezetek ittlétét. Volt, aki a G2 Esports-ot támadta, hogy semmit nem raktak még le az asztalra, a Vitality European Opent viszont végül ők nyerték meg. Ezenfelül nem szabad elfelejteni, hogy az olyan gárdák, mint a G2 és a NiP igazi húzónevek, maga a verseny is nagyobb hype-ot kap így.

Ma elválik, hogy kik csatlakoznak nyolcadik felállásnak az eseményhez, holnap, vagyis július 15-én pedig érkezik az első Group Stage forduló, a magyar csapat vagy a G2 Esports, vagy a PartyParrots ellen kezd. Szurkoljunk együtt nekik! 

Az adás helyével cikkünket frissítjük!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!