Bejelentette új VALORANT csapatát a Ninjas in Pyjamas

Volt Overwatch és CS:GO játékosokból áll össze az új NiP.

A VALORANT első játszható verziójának megjelenésével szinte egy időben megjelent az első csapatok is. De talán jobb a mix jelző azokra az ötösökre, mert bár voltak, akik mögé máris beállt egy-egy nagyobb szervezett, sűrűn cserélődtek a játékosok és igazából mindenki csak próbálkozott.

Az e-sport piac egy teljesen új belépőjéről beszéltünk, tehát mindenki próbálta kiismerni a játékot, a pályákat, az ügynököket a különböző szervezetek pedig magukat a játékosokat. Nagyjából most vagyunk annak a küszöbén, hogy kialakult egy viszonylag stabil erőviszony a jelenlegi csapatok és játékosok között, így több helyen el is indultak a változások.

A Team Liquid például tegnap jelentette be fix kezdő ötösét, ma pedig a NiP új csapatáról is lehullott a lepel. Vannak régi és új arcok is a csapatban, többek között az Overwatch Paris Eternal csapatának volt supportja, Hyp. A korábbi NiP felállásból megmaradt RHYME és luckeRRR, melléjük és a már említett HyP mellé pedig CREA és Fearoth csatlakozott.

Minden játékosnak FPS tapasztalata, legtöbbjük a CS:GO-t nyúzta az elmúlt évek alatt, inkább kevesebb, mintsem több sikerrel. Az új csapat ezekben a percekben kezdte meg első közös tétmeccsét a WePlay! Invitational keretein belül, ahol egyébként a magyar need more DM is a szerverre lép majd.

A NiP teljes felállása:

  • Emir "RHYME" Muminovic
  • Niels "luckeRRR" Jasiek
  • Enzo "Fearoth" Mestari
  • Damien "HyP" Souville
  • Charles "CREA" Beauvois

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.