Viper buffokkal jöhet a VALORANT 1.04-es frissítése

Nem lenne rossz, ha Viper valóban egy használható ügynökké fejlődne.

Ha minden az eddigi mederben folyik majd tovább, akkor jövőhét kedden számíthatunk a következő VALORANT patchre. Sok minden lehet készülőben, akár egy FFA játékmód is, de a játék egyik fejlesztője szerint a következő Viper buff is terítéken van.

Bizony, újra erősíthetik a játék legkevésbé használt és leghaszontalanabbként számon tartott ügynökét, miután korábban már az 1.02-ben is próbáltak húzni rajta. Nem sokat segített, Viper így is hiányzik a profi meccsek és az egyszerű casual mérkőzésekről is.

"Sok tervünk van Viperrel kapcsolatban. Ha minden jól megy, akkor további buffokat kap majd a következő patchben. Nem akarok egyetlen részletet sem elárulni, mert semmi nincs még kőbe vésve, de vannak terveink." - írta Redditen Coleman ‘Altombre’ Palm, a VALORANTon dolgozó egyik fejlesztő.

Később azt is hozzátette, hogy egy támadásokban jól használható, főként területszerző ügynökként tekintenek Viperre és ezt is akarják megtartani. Nem akarnak belőle "egyszerű" védekező karaktert csinálni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.