Hamarosan nerfelhetik a VALORANT két legkedveltebb ügynökét

Hamarosan nerfelhetik a VALORANT két legkedveltebb ügynökét

Raze és Sage is változások előtt áll.

Tegnap számoltunk be arról, hogy a játék legkevésbé használt ügynöke, Viper hamarosan megerősödhet. Ha minden igaz, akkor jövőhéten kell megérkeznie az 1.04-nek és úgy tűnik, hogy nem Viper lesz az egyetlen, aki változtatásokon esik majd át.

Az általános vélemény szerint jelenleg Raze és Sage a játék két legkedveltebb, legerősebb karaktere. Pontosan ezeken változtat majd a Riot, de nem kell megijedni, egyik karaktert sem akarják megölni. A VALORANT karaktereinek vezető dizájnere, Ryan "Morello" Scott árulta el tegnapi streamjében, hogy pontosan tudnak az OP karakterek okozta fejfájásokról és rövidesen változtatnak is ezeken.

Raze esetében külön kiemelte, hogy nem szeretnék megfosztani a karaktert az egyedi stílusjegyeitől, de néhány képességére, például az ultira és a Blast Packra ráfér a nerf és valószínűleg véghez is viszik majd azokat. Részleteket nem árult el, csak annyit, hogy szerinte elég lesz kicsit a számokon csökkenteni. (képességek újratöltődése, ulti sebzése stb. - a szerk.)

Sage már sokkal nehezebb kérdés és szerinte sokkal erősebb karakter is, mint Raze. A VALORANT gyógyítójának esetében sokkal valószínűbb, hogy elsőként egy jó nagy nerfet kap majd, hogy aztán apró buffokkal a tökéletes szintre tudják majd emelni. Míg Raze változtatásai életbe lépnek majd az 1.04-es frissítéssel, addig Sage sokkal több munkát igényel még, így az ő nerfére valószínűleg várnunk kell még.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!