Fergetegeset játszott a need more DM, csak az elődöntőben tudták megállítani őket

Fergetegeset játszott a need more DM, csak az elődöntőben tudták megállítani őket

A WePlay! Invitational eseményéről elhozta a 3-4. helyet a magyar alakulat.

Különleges élményben volt része a magyar VALORANT közösségnek a héten, ugyanis a need more DM bejutott az eddigi legnagyobb összdíjazással rendelkező, félig nyílt kvalifikációt is nyújtó eseményre, a WePlay! Invitationalre. Ellenfeleik között ott volt a G2 Esports, a NiP, valamint a pletykák szerint Team Liquid által leigazolt fish123 is.

Összesen nyolc csapat vágott neki az eseménynek, ebből 6 meghívott volt, és csupán 2 juthatott be selejtezőkön keresztül. A need more DM végül sikeresen kiharcolt magának egy spotot, így július 15-én nekivághattak a tornának. Első ellenfelük a Party Parrots volt, akiket Havenön rendesen megizzasztottak a srácok, 15-13-ra tudott csak nyerni a papagáj csapat. A második map, Bind már valamivel könnyebb volt az ellen számára, itt 13-6 lett a vége.

Július 16-án viszont jöhetett a szépítés, az orosz forZe várta a magyar fiúkat, és bár az első pálya itt is az ellenfél javára ért véget egy 13-8-cal, a nmDM beindította a rakétákat, és a következő két pályát, Bindot és Spliten egyaránt 13-2-re megnyerte. A forZe ezzel búcsúzott is az eseménytől.

Július 17-én a szintén kvalifikációkon bejutó nolpenki ellen álltak ki a srácok, az eddigiek közül pedig ez volt a legsimább találkozójuk, 2-0-val mehettek is tovább az elődöntőbe a need more DM játékosai.

Tegnap este, vagyis szombaton pedig jött az ominózus elődöntő, a Vitality European Opent is megnyerő G2 Esports-ot kellett volna legyűrni, hogy meglegyen a továbbjutás. A LoL legenda, Ocelot által birtokolt szervezet játékosai azonban túl nagy falatok voltak, először 13-3-ra megnyerték Bindot, majd 13-7-re Ascent is, így a need more DM menetelése véget ért.

Ami a nyereményeket illeti, a 3-4. hely is szép összeget jelent, 5000 dollárral távoztak a srácok az eseményről. Az verseny kommentátorai is több alkalommal megdicsérték őket, elvégre időről időre olyan mozdulatokat hajtottak végre, amikre nem is lehet mást mondani. Íme néhány kiemelkedő jelenet tőlük:

Ezúton is gratulálunk a srácoknak, sok ilyen sikert még!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!