Vizuális tuningot kap a VALORANT ranked az Act II során

Vizuális tuningot kap a VALORANT ranked az Act II során

A Riot szeretné, hogyha hosszútávon nemcsak az aktuális rangunk lobogna, hanem a legszebb időszakot is megjelenítené a játék!

Nyakunkon a VALORANT következő Actja, ami azt jelenti, hogy a játék egy jelentősebb frissítésen esik majd át. Néhány héttel ezelőtt a Riot már ismertette, hogy mit is takar egy-egy ilyen váltás.

Tömören összefoglalva, egy Act 2 hónapig tart, egy Episode pedig 6 hónapig, így egy Episode-ban 3 Act szerepel. Mindegyik váltásnál érkeznek majd jelentős újítások, viszont változó, hogy mikor mi. Új ügynököt minden Act elején fogunk kapni, így egyelőre 6-ra számíthatunk egy évben. Valószínűleg már meg is van, hogy ki lehet az, nemrég ugyanis a Riot vétett egy hibát.

A szivárgással ellentétben a ranked mód újításai már hivatalos információk, a Riot nemrég be is jelentette őket.

Megjelenését tekintve frissül kicsit a rendszer, az Act II-től ugyanis egy háromszögben követhetjük majd a legjobban sikerült mérkőzéseinket. Jelenleg, ha játszunk, akkor feljebb léphetünk, vagy visszaeshetünk a ranglétrán, a profilunkon csak az aktuális rangunk szerepel, az új rendszer viszont emlékezni fog a legszebb napjainkra, így egy Act végén nem számít majd más, mint a 9 legjobb győzelem, és az Actban összesen megnyert meccsek száma.

A győzelmek az új felvonástól kezdve az Act Rank háromszögbe kerülnek, ez tartja nyilván, hogy milyen rangú győzelmeket, valamint összesen mennyi győzelmet szereztünk. Ha már tele van az Act Rank háromszögünk kisebb háromszögekkel, akkor azokat úgy tudjuk cserélni, hogy egyre magasabb rangon gyűjtjük be a wineket. Ilyenkor az alacsonyabb rangú győzelmek vizuálisan eltűnnek, persze a rendszer nem felejti el őket.

Egy Act végén, ami fontos lesz, az a 9 legmagasabb rangon szerzett győzelem, valamint az összes győzelem száma. Ezekből jön majd ki az Act Rank és az Act Rank Badge.

Az Act Rank Badge mutatja meg, hogy milyen szinten is bizonyítottál, az Act III során pedig ez a kitűző megjelenik majd a karakterkártyákon.

Érdekes újítás ez a Riottól, ami idézi picit a League of Legends kereteinek rendszerét, persze egy továbbfejlesztett formában.

Te várod már az Act II-t?

Te neveztél már a csapatoddal a Republic of Gamers Valorant Kupára? A nevezés még nyitva áll a hétvégi selejtezőkre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!