Hirdetés

Bzt nélkül folytatja tovább a magyar VALORANT csapat, a need more DM

A dinamikus ötös menetelése eddig tartott, változás lépett fel a csapat életében.

Hirdetés

A need more DM szinte a semmiből tört elő áprilisban, azóta pedig a bzt, FoDa, Tigene, Barcode, Szarvasmarha felállás Európa legrangosabb versenyeit is megjárta, hiszen több Ignition Series eseményre is bejutottak.

Kétségtelenül egy reménnyel teli karriert tudtak elindítani a srácok, maximálisan bekerültek a nemzetközi köztudatba, néha már a külföldi casterek is azt fejtegették, hogy miért nincs még ezeknek a srácoknak szervezetük?

Most úgy tűnik viszont, hogy komoly változás állt be a csapat életében, ugyanis a gárda fraggere, bzt free agent lett, vagyis nem játszik többet a need more DM színeiben.

Természetesen megkerestük az érintett feleket, hogy megkérdezzük, mi is történt, azonban sem bzt, sem tigene nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Hogyan tovább most?

Mivel a versenyek nem állnak meg, így a need more DM-nek minél hamarabb pótolnia kell bzt-t. A következő napokban, esetleg hetekben talán többet is meg tudunk majd, hogy hogyan folytatódik a csapat útja.

Ami pedig bzt-t illeti, nem lepődnénk meg rajta, ha egy külföldi csapatnál folytatná, a versenyeken ugyanis rendszerint a legjobban teljesítő játékosok között szerepelt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • Ddiego 1 hónapja
  Még csak 16 éves és már a világ egyik legjobbja
  0 0 Válasz
 • crash 1 hónapja
  97-es születési dátummal, hogy jött ki neked a 16év?
  0 0 Válasz
 • kiskeni 1 hónapja
  Az eredményeket elnézve el nem tudom képzelni, hogy lett volna oka egy játékos kiválásának abból a csapatból. Jók voltak hiszen, együtt működtek, meg volt a kémia, sikeres csapattá váltak, ilyesmi pedig nem történhet meg csak úgy, ha a csapattagok nem bírják egymást, vagy egyéb más probléma van a színfalak mögött. Gyanús azért, hogy minden magyar csapat eleve bukásra ítéltetik az elért eredményeik ellenére. Összeesküvés elméletek 3, 2, 1...
  0 0 Válasz
 • nagyonjo33 1 hónapja
  Olyan rövid életű a csapat hogy ennyi idő alatt össze se lehet veszni egymással xD
  0 0 Válasz
 • Heldeus 1 hónapja
  Valami mégis történt sajnos.
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  Sok sikert neki
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés