Újabb részletek szivárogtak ki a VALORANT következő ügynökéről?

Újabb részletek szivárogtak ki a VALORANT következő ügynökéről?

Sokkolóan izgalmas ügynök lehet majd Joules.

Alig telt el pár nap az 1.05-ös patch, az Act 2 és azzal együtt Killjoy érkezése óta, máris itt vannak a legújabb hírek a következő ügynök kapcsán. Persze Joules nem most bukkant fel először, de most újabb részletek láttak napvilágot a játék lehetségesen következő ügynökéről.

Ahogy azt már korábban is sejteni lehetett, az egyelőre még Joules névre hallgató karakter képességei az elektromossághoz kapcsolódnak majd, ezt támasztják alá a új kiszivárgott képek is. Már maga az ügynök neve, a Julia Faraday is beszédes. Bár azt nem tudjuk, hogy milyen cégnek lehet az alkalmazottja, a vezetékneve egyértelműen Michael Faraday-re, a 18. században élt angol fizikusra és kémikusra utal, aki az elektromágnesesség egyik nagy úttörője volt.
Láthatjuk a karakter egy bizonyos mozdulatának kimerevített modelljét is, amiről könnyen eszünkbe juthat a DC képregények Flash hőse, annak villámgyors mozgása, ami Joules esetében könnyen lehet, hogy egyfajta dash lesz majd. Egyik képessége pedig valamilyen szonár lehet, legalábbis a Sonar_Detected nevű hangfájl erre utal.
A képre kattintva megnyílik a galéria, ahol megnézhetitek, hogy milyen fájlokat sikerült megtalálnia az adatbányászoknak eddig. Egyelőre nem tudni, hogy Joules mikor készül el, mikor érkezik majd a játékba, de az eddigi információk alapján mindenképpen érdekesnek, izgalmasnak tűnik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!