Ingyenes Forma-1 játékkal és az eredeti Quake-kel gazdagodhatunk a hétvégén

Ingyenes Forma-1 játékkal és az eredeti Quake-kel gazdagodhatunk a hétvégén

Két új ingyenes játék lehet a miénk, de nem árt sietni a megszerzésükkel.

Egész sok és egészen minőségi ingyenes játékok közül válogathatunk a hétvégén. A szokásos Epic Games Store adagon túl költekezés nélkül nyúzhatjuk a Borderlands harmadik részét és a CoD: Modern Warfare-t is, de a Humble Bundle és a Bethesda is meglepetéssel várja a játékosokat.

Azon túl, hogy egy új, a Bohemia Interactive legjobb címeire fókuszáló csomagra is lecsaphatunk a Humble Bundle oldalán, most két napig egy teljesen ingyenes játékot is bezsákolhatunk tőlük. A 2018-as F1 játék landolhat a könyvtárunkban, csupán pár kattintás után. Az egyébként 40 eurós, vagyis több, mint 13 ezer forintos játékért IDE kell ellátogatnunk, majd a "Get The Game" gombra kattintva követni az utasításokat és pár pillanat máris a Steam gyűjteményünkben van a játék.

A koronavírus miatt sajnos idén elmaradt a jubileumi 25. QuakeCon, helyette az online QuakeCon at Home című rendezvényt követhetjük Twitchen, augusztus 7. és 9. között. Rengeteg az érdekes előadás, nagyszabású döntővel készülnek a Quake Champions legjobb játékosai, köztük Raisy is és végül, de nem utolsó sorban a Bethesda egy ingyenes klasszikussal kedveskedik a nézőknek.

Nincs más dolgunk, mint Twitchen keresztül bejelentkezni a Bethesda.net fiókunkba és belenéznünk az adásba. Máris a miénk lesz az eredeti Quake és extra meglepetésként, ha a rendezvény alatt összegyűlik 10 ezer dollár jótékony célra, akkor a Quake második részét is megkapjuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!