Új fegyverrel érkezik a Splinter Cell főszereplője: Sam

Új fegyverrel érkezik a Splinter Cell főszereplője: Sam "Zero" Fisher

Az utóbbi évek legtöbbet változtató, Operation Shadow Legacy névre hallgató frissítéssel megjön egy másik Ubisoft játék veteránja is.

Azzal már nagyon régóta tisztában van a közösség, hogy ebben az esztendőben csak 6 új karaktert pakolnak bele a játékba, éppen ezért a Year 5 Season 3 csak egy új szereplővel bővíti az eddigi gárdát. Ő nem más, mint a Splinter Cell játék különleges ügynöke, Sam Fisher, akit a szivárványosok között csak Zeroként tartanak számon. A személye mellett az egyik legjobb hír, hogy egy teljesen új Assault Rifle is bekerült a játékba. Ebben pedig az a legjobb, hogy ezen kívül is lesz egy csomó újdonság, ami alapjaiban véve változtatja meg a játékmenetet, de ez a támadó is felkavarja az állóvizet, az egyszer biztos.

Zero egy medium-speed, medium-armor (kettes sebesség és páncélzat) támadó, akit egy SC-3000K gépkarabéllyal láttak el, de akinek ez nem szimpatikus, az választhatja az MP7-et is. Másodlagos fegyverként egy 5.7 USG áll rendelkezésre, amit alapból egy hangtompítóval vérteztek fel. A különleges eszközét Argusnak nevezték el, és szinte bárhova el lehet helyezni, jobban mondva ki lehet lőni. Nem csak információt lehet gyűjteni az objektum másik oldaláról, hanem minden egyes mini kamera egy lézer töltetet is tartalmaz. Ezzel bármilyen eszközt ki lehet lőni és még az ellenfelek sebzésére is képes. Kétirányú kameráról van szó, de egy időben csak az egyik oldalt lehet pásztázni vele. Mivel fegyverből lőhető ki, így biztonságos távolságból lehet Zero "szemeit" elhelyezni a pályán, és szinte minden kis zegzugba elfér, így nagyszerű módon megfigyelhető a map minden része. Egyetlen nagyobb hátránya, hogy cseppet hangos, mikor belefúródik a falba, és igazából egyetlen tölténnyel semlegesíteni lehet. Az elektromosság szintén kicsinálja, de nem ízlik neki a Mute jammer sem, illetve Wamai, valamint Jäger is remek védelmet nyújt ellene a levegőben megtett útja közben.

Zero felszerelése

Íme egy rövid bemutató, hogy mire is képes Sam Fisher a legjobb kommandósok között:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked bejön az új operátor?

  • 89 %
  • 11 %