Benne lesz a Siege-ben a közösség által régóta hiányolt játékmód

Benne lesz a Siege-ben a közösség által régóta hiányolt játékmód

Van néhány játékmód a Rainbow Six: Siegen belül, amit nagyon tudnak élvezni a játékosok, azonban a gyakorolni vágyóknak sajnos nincs lehetősége kibontakozni, de ez megváltozik majd.

Egy FPS játéknak alighanem nem túlzok, ha azt mondom, hogy a training ground vagy a hangzatosabb néven futó gyakorló mód hasznos és fontos része. Ez viszont hiányzik az igen taktikus és mélyebb játékmenettel rendelkező Rainbow Six: Siegeből. Lenne helye ennek az ötletnek, nem is kicsi, hiszen az új operátorokat, de a meglévőket, illetve játékmechanikai elemeket is jó dolog lenne kipróbálni különösebb rizikó, félelem, feszültség vagy a társak lecseszése nélkül. Megérteni egy karakter vagy gadget működését és szerepét nagyon fontos dolog egy ilyen összetett játékban, és talán a kezdő játékosok is magabiztosabbak lennének, a haladó szintűek pedig tökéletesíthetnék a tudásukat.

A jó hír, hogy a napokban a Ubisoft Montréál egy remek kijelentést tett ebben az ügyben, mivel elárultak, hogy valamelyik frissítéssel terveznek egy ilyen extra funkciót belerakni a játékba. Az Operation Shadow Legacy kapcsán kapták mikrofonvégre a studió egyik munkatársát, és rákérdeztek, hogy a közösség egy nagy részének hiányzó és általuk "követelt" gyakorló mód mikor láthat napvilágot.

"Ez egy olyan funkció, amit már régóta szem előtt tartunk. Szóval igen, számíthatnak az ilyen újdonságokra a játékosok." - - mondta Emilien Lomet játéktervező kicsit sejtelmesen.

Egyelőre az látszik, hogy a fejlesztőknek nincs pontos időpontjuk a gyakorló móddal kapcsolatban, hiszen ők maguk mondták "nem tudjuk mikor pakoljuk be a játékba".

Ez a történet már a korábbi évekre nyúlik vissza, hiszen a Siege közösség kiemelkedő tagjai már egy ideje szeretnék, ha a játék része lenne a gyakorló mód. Parker Mackay, a Rainbow Six egyik ismert kommentátora 2018-ban írta ki azt, hogy az „R6 kívánságlista folytatódik, jöhetne a célzást gyakorló training pálya." Ebben az évben talán egy még nagyobb név, Pengu hiányolta a külön gyakorló módot. Nos a jó hír az, hogy a Ubisoft is tud a dologról, és tervezik az eljövetelét, a rossz hír pedig, hogy egyelőre nem tudni mikor lehet végigtolni majd az "alapkiképzést".

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te használnád ezt a játékmódot?

  • 84 %
  • 16 %