Killjoy és Sage együtt új magasságokba törnek a VALORANT pályáin

Killjoy és Sage együtt új magasságokba törnek a VALORANT pályáin

És ezt bizony szó szerint kell érteni, a játékosok ismét egy nem megengedett szinergiát találtak.

Aki már a bétában is játszott a VALORANTtal, emlékezhet, hogy Sage akkor is fejtörést okozott a fejlesztőknek, no meg fejfájást a játékosoknak, hiszen a falát rengeteg egyéb, be nem tervezett helyre el lehetett helyezni, Omen, vagy esetleg Jett pedig a pálya másik végére is tüzelhetett róla. Sőt, Omen a segítségével ki is tudott menni a hivatalos játéktérről, és igazi meglepetést tudott okozni az ellenfeleinek.

Noha jóval kötöttebben, de most Killjoy tornyának köszönhetően szintén érdekes magasságokból nyithat tüzet az ellenre Killjoy és Sage párosa. Íme néhány példa:

A trükk végtelenül egyszerű, Sage képes Killjoy tornyára emelni a falát, aki pedig ha közben az adott területen belül ugrál, akkor feljut a fal tetejére. Az eredmény magától értetődő, határozott meglepetés lehet ez az ellenfél számára. Szeretnénk kiemelni, hogy ez glitchnek minősül, a Riot Games pedig már nem egy embert tiltott ki azok kihasználása miatt, szóval kerüljétek el a használatát, ha pedig olyat láttok, hogy valaki ezzel él, jelentsétek a játékon belül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!