Bizonytalanság a Valvenál, de érkezik az Immortal Treasure III és a Windranger Arcana is

Bizonytalanság a Valvenál, de érkezik az Immortal Treasure III és a Windranger Arcana is

A járvány a Dota 2-re, valamint a Valvera is rossz hatással van, és a vállalat most kezdte megérezni ennek hatását.

A The International 2020 augusztusban zajlott volna le, de a pandémia miatt a szervezőknek bizonytalan időre el kellett halasztaniuk. Ennek ellenére elképesztő rekordot hozott össze megint a közösség, miután megdöntötték minden eddigi e-sport rendezvény díjazását a T10 Battle Passal.

Ha nem lett volna a koronavírus, akkor már tudnánk, hogy ki 2020 világbajnoka Dota 2-ben, így viszont most egy időre a profi csapatoknak be kell érniük az online versenyekkel. A játékosok számára viszont talán még egy fokkal fontosabb kérdés, hogy mi a helyzet azokkal a tartalmakkal, melyeket még nem pakolt bele a játékba a fejlesztőgárda. Nem szabad elfelejteni, hogy az Immortal Treasure III és az 575. szintre beígért Windranger Arcana egyelőre még nem került be a kliensbe, pedig a Battle Pass szeptember 19-én lejár. Most maga a Valve osztott meg némi plusz információt a következő időszakról, és kiderült mikor számíthatnak a rajongók a két várva várt tartalomra.

Cameron_dev nagyjából annyit közölt Twitteren, hogy a pandémia hatással van a munkájukra és a fejlesztésre, így a Trove névre hallgató kincsesláda biztosan nem kerül be a játékba. Emellett bizakodóan osztotta meg, hogy a Windranger Arcana és az Immortal Treasure III a következő hetekben érkező frissítésekkel hamarosan játszható válik. Először Lyralei kapja meg a legkülönlegesebb skint, majd a hallhatatlan láda jön. Ti várjátok már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!