Videóban jelentették be Sirboss új R6S csapatát

Videóban jelentették be Sirboss új R6S csapatát

A tagok mellett az is kiderült, hogy milyen fizikai edzésben kell résztvennie a játékosoknak a legjobb formájuk elérése érdekében.

A Samsung Morning Stars korábbi három játékosát karolta fel a MACKO Esports szervezet, melléjük érkeztek még ketten, és rögtön be is mutatták a tagoknak az új mezt, valamint úgy tűnik kiderült milyen körülmények között készülhetnek majd a srácok az előttük álló időszakra.

Jelenleg az együttes Mérész "SirBoss" Ferenc mellett három olasz és egy ír játékosból áll. Íme a keret:

  • Michele "j3n4" Strambi
  • Mérész "SirBoss" Ferenc
  • Keenan "Keenan" Dunne
  • Simone "Alation" Gelsi
  • Edoardo "T3b" Treglia

Michele 20 éves, és 2019-től számít profi e-sportolónak, eddig csak az SMS volt az egyetlen csapata, velük viszont Európában sikerült több versenyt is megnyernie, mint például a PG Nationals Summer 2020, a Masters League S3. Keenan 22 esztendős és kicsivel több együttesben megfordult, de a legjobb eredményét az olaszokkal és SirBossal érte el idén. Alation 24 éves, és bár játszott az Mkers-ben, legjobb teljesítményét az EnD Gamingben nyújtotta, velük több, kisebb ligának az első helyét szerezte meg. T3b-ről olyan sok információ nincs, de ő is játszott már korábban csapatban, azonban neki még hiányzik a kiugró eredmény a tarsolyából.

SirBoss-t aligha kell bemutatni, hiszen ő az egyik, ha nem a legjobb és legeredményesebb magyar játékos Rainbow Six: Siege-ben. Egy jó ideje tagja már a nemzetközi elitnek, hiszen megjárta korábban a T3H Esports, a Mock-it Esports, a PENTA szervezetét, de majd két hónapig a G2-nek is a tagja volt. A legkiválóbb helyezését még 2018-ban érte el, akkor a DreamHack Winter 2018 ezüstérmét kaparintotta meg, miután pont a G2-tól szenvedtek 2:1-es vereséget.

Arról egyelőre nincs információ, hogy mely verseny láthatjuk ezt az ötöst játszani, de az biztos, hogy bármelyik eseményen az lesz az elsődleges céljuk, hogy a lehető legjobb eredményt csípjék meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!