Hasznos jump trükkel bővült a Valorant ügynökök tárháza

Hasznos jump trükkel bővült a Valorant ügynökök tárháza

Egy lelkes játékos eddig el nem érhető magasságokba ugrasztotta a karaktereket. 

A Riot Games fejlesztői nemrég lecsaptak Sage-re, aki komoly nerfeket kapott az 1.07-es frissítés során. A karakternek nem csak a gyógyításából vettek vissza, de a Slow Orb nagyságát is csökkentették, plusz a falon is variáltak. Szerencsére később Rycoux megerősítette, hogy folyamatosan figyelik az ügynök teljesítményét és ha úgy látják, messzire mentek volna a nerfeléssel, ismét változtatnak majd. 

A Sage mainekre tehát rájár a rúd mostanában, veszve azonban nincs semmi, ráadásul a leleményes játékosok folyamatosan új technikákat fedeznek fel, amivel kitjét hatékonyabban lehet kihasználni. Nemrég például egy kratzk0pp nevű redditor mutatott egy olyan trükköt, amit a karakter előnyére és hátrányára is lehet fordítani. A Valorant fizikája szerint ugye alapvetően nem tudunk feljutni a standard méretű dobozok tetejére, mondván a karakter nem ugrik akkorát, viszont kis ügyeskedéssel mindez áthidalható. 

A trükk tulajdonképpen ennyi, hogy a dobozra ugrás közben nyomva kell tartanunk a gugolást, amikor pedig elérünk az objektum széléig, felengedni a gombot és a karakter szépen felkerül a kívánt helyre. A technika elsajátításához kis gyakorlás kell ugyan, viszont ha sikerült megtanulni, rendkívül hasznos pozicionálás szempontjából. Szemléltetés az alábbi videóban!

I discovered how you can jump higher and it's more useful than you think from VALORANT

Ahogy a videóban is láttátok, a crouch-jump rengeteg új lehetőséget biztosít, ráadásul a bunnyhoppal is kombinálható így bizonyos helyzetekben rendesen meg tudjuk lepni az ellenfelet. Összességében egy hasznos technikáról van szó, érdemes viszont észben tartani, hogy egyes magasságok még így is elérhetetlenek lesznek. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!