Hirdetés

Probléma van a Ubisoftnál, ami az R6S-t érinti elsősorban

Twitteren tájékoztatták a rajongókat, hogy hálózati gondokkal küszködnek, ami nem csak PC-n, de az egyik konzolon is felfordulást okoz.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Anniewhere a Szurdokban

League of Legends - Heti feedelés a spanokkal

Hirdetés

Miközben a legjobb hírrel szolgált a kiadó a világbajnokság elindításával, melyben hazánk is szerepet kapott, addig egy újabb hiba is felütötte a fejét a Rainbow Six: Siege szervereken.

Néhány órával ezelőtt jelent meg a Ubisoft Twitter oldalán egy üzenet, miszerint kapcsolódási, és hálózati problémával küzdenek a fejlesztők. Ez a tudomásuk szerint a PC-s és a PlayStation 4-es közösséget érinti, így ha a két platform játékosai bármilyen hibával találkoznak a napokban az ennek tudható be.

Egyelőre nem írtak semmit arról, hogy mi okozott ekkora galibát, de leginkább valami a hálózat körül nem stimmel. Miután nagy leárazásokba kezdett a játék kapcsán a Ubisoft, és a Season Passosok már kipróbálhatják az Operation Shadow Legacyt, ezért nem elképzelhetetlen, hogy a túl nagy érdeklődés túlterhelte a szervereket. Mindenesetre a fejlesztők kiemelt fontosságúnak tartják ennek a hibának a mielőbbi megoldását, így várhatóan már a napokban helyreáll majd a rend. Addig pedig nem árt egy kicsit odafigyelni a ranked elindítása előtt, mert az is lehet, hogy egy hálózati hiba miatt mehet tönkre egy meccs.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Chutbert 15 napja
    "túl nagy érdeklődés túlterhelte a szervereket." Kizartnak tartom. Amennyire tudom jo ideje MS Azure szervereken fut a Siege ott meg 2 kattintas a virtalis szerveren es van. Szoval bar terheles lesz ez(DDOS), csak nem a jatekosok emelkedett szama miatt.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés