Operator gyengítés érkezik a jövőbeli VALORANT frissítésekkel

Operator gyengítés érkezik a jövőbeli VALORANT frissítésekkel

Ép csak megjött az 1.08, a Riot Games már beszélt a következő módosításokról is.

Tegnap megjelent a VALORANT 1.08-as frissítésének naplója, mely ezúttal nem volt annyira nagyszabású, mint az 1.07. Raze kapott egy kis gyengítést, illetve a Guardian fanok örülhetnek, no meg a térképek kiosztása a meccsekre az ígéretek szerint sokat javul.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Riot szerint magával az Operatorral nincsenek balance problémák, inkább a csapatok összeállításában keresendő a hiba. Úgy tűnik, hogy időközben megváltozott a véleményük, a tegnapi frissítési naplóba ugyanis írt néhány sort Max "Orcane" Grossman, vezető karaktertervező, aki egy jövőbeli Operator módosítást lengetett be.

"...egy sürgetőbb kérdésre fordítjuk figyelmünket, az Operatorra. Tudjuk, hogy nagyon nehéz játszani ellene, a játékosok úgy érezhetik támadáskor, hogy nincs remény ellene. Egyetértünk, hogy az Operator túl nagy befolyással bír a meccseken, és már tesztelünk egy megoldást erre a problémára. Mivel az Operator kiemelten fontos a játékban, ezért ezeknek a teszteknek egy kicsit több időt aduk, hogy megbizonyosodjunk róla, jó úton járunk."

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor érkezhet meg a szóban forgó változtatás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!