Mikor számíthatunk az Act 3 érkezésére?

Mikor számíthatunk az Act 3 érkezésére?

Operator nerf, új skinek, új ügynök, bármivel berobbanhat az Act 3?

Augusztus eleje óta tapossuk már az Act 2-t és bár még sok játékos űzi a Battle Pass jutalmait, lassan már gondolkodhatunk azon is, hogy mikor jön a következő felvonás. Mikor számíthatunk az Act 3-ra és miket hoz majd magával?

Az új Battle Pass persze borítékolható, ráadásul a legutóbbi skinek kapcsán talán abban is bízhatunk, hogy ezúttal több lesz a letisztult, sokkal reálisabb festés, semmint a fantasy vonal folytatása. A már megszokott BP tehát biztosan lesz, de mi a helyzet a meglepetésekkel?

Valószínűleg egy nagyobb patch keretein belül érkezik majd az új Act, de az egyelőre rejtély, hogy pontosan miket tartalmazhat majd a frissítés. Az egyetlen nyom, amin el tudunk jelenleg indulni, az az Operator. Hosszú ideje panaszkodnak már a fegyverre a játékosok és most végre a Riot is belátta, hogy ez így nem mehet tovább. De vajon mikor nerfelik a fegyvert? Talán pont az Act 3 indulásakor?

Amire persze a legtöbben várnak, az egy új pálya, új játékmód, új ügynök vagy esetleg mindhárom egyszerre. Utóbbi forgatókönyvre persze kicsi az esély, a pályákról és játékmódokról sem szivárgott már ki egy ideje semmi. Nem úgy egy lehetséges új ügynökről. Joules nevét hónapok óta halljuk már, adatbányászok találtak már hozzá kapcsolódó képeket, hangfájlokat, animációkat is, sőt, legutóbb egy furcsa "bug" miatt feszült rá mindenki az új karakter érkezésére.

És, hogy pontosan mikor jön az Act 3? Az eddigi információk szerint, magyar idő szerint október 14-én, hajnali 5 órakor ér véget az Act 2, ami után maximum pár órával már számíthatunk a folytatásra is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!